aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚίρζης: «Μπαίνει έντεχνα ο Νικολάου. Κανεί με τους Κύπριους, ζητάμε ξένους»

Κίρζης: «Μπαίνει έντεχνα ο Νικολάου. Κανεί με τους Κύπριους, ζητάμε ξένους»

Έξω φρενών ήταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που βρήκε την ομάδα του ισόπαλη 2-2 με την Ανόρθωση. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων έκανε λόγο για διαιτητικά λάθη που έκριναν αποτέλεσμα, ανέφερε πως ο Γιώργος Νικολάου που ήταν στο VAR έντεχνα ορίζεται σε αγώνες της ομάδας του και τόνισε πως θα κάνουν αίτημα για κάθοδο ξένων διαιτητών στα ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κατέβηκα εδώ να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ εμφάνιση που έκανε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως η Ανόρθωση σε μία δύσκολα έδρα που χάνει βαθμούς. Οι παίκτες μας έδιναν άνιση μάχη. Όλα τα κρίσιμα σημεία, δυστυχώς, δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κουβέντα με ορισμένους και ειδικά για τον Γιώργο Νικολαόυ που ήταν στο VAR. Εμπάθεια που επανεμφανίζεται.

Οι υποδείξεις του κ. Νικολάου και του Τιμόθεου Χριστοφή καθόρισαν την έκβαση του αποτελέσματος. Δεν θα ανεχθούμε πλέον αυτή την κατάσταση. Η σιωπή μας παρερμηνεύεται ως ανοχή και πλέον σταματά εδώ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ανόρθωση και τον φίλο Ευγένιο. Η φιλοξενία τους ήταν άψογη. Είμαστε οι πρώτoi που θέλουμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Ήμασταν οι πρώτοι που δώσαμε συγχαρητήρια στην ΚΟΠ για την κάθοδο του VAR, αλλά είπαμε ότι στα ντέρμπι επιβάλλεται η κάθοδος ξένων διαιτητών. Και πλέον η απαίτηση μας είναι ξένοι διαιτητές. Αυτή είναι η οδηγία μας προς τον εκπρόσωπο μας στην ΚΟΠ. Ο κ. Νικολάου είναι persona non grata για τον Απόλλωνα εδώ και καιρό. Κανεί πλέον με τους Κύπριους διαιτητές. Θα απαιτήσουμε αύριο από την ΚΟΠ ότι πρέπει να έρθουν άμεσα ξένοι διαιτητές. Ελπίζω ότι δίπλα μας θα είναι και οι υπόλοιπες ομάδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ