aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚίνηση ανθρωπιάς από Σιεού και Μούσα: Αποφυλάκισαν 40 κρατούμενους!

Κίνηση ανθρωπιάς από Σιεού και Μούσα: Αποφυλάκισαν 40 κρατούμενους!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε μια κίνηση που αξίζει ιδιαίτερης μνείας προχώρησαν οι Αχμέτ Μούσα (επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Αμπντουλαχί Σιεού. Με πρωτοβουλία του πρώτου και την υποστήριξη του δεύτερου, αφέθηκαν ελεύθεροι 40 Νιγηριανοί κρατούμενοι, οι οποίοι κατέληξαν στη φυλακή λόγω χρεών.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πατάει «γκάζι» ο Λέβι

Επί ευκαιρίας του Ραμαζανιού, που μεταξύ άλλων ενθαρρύνει τους πιστούς να κάνουν καλές πράξεις και να ωφεληθούν από τις αξίες του, ο Αχμέτ Μούσα συνοδευόμενος από τον Αμπντουλαχί Σιεού, υπέγραψε για την απελευθέρωση των 40 κρατουμένων που βρίσκονταν σε φυλακή στην πόλη Κάνο της βόρειας Νιγηρίας, πληρώνοντας μάλιστα τα χρέη τους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα μπόνους που πρόσφερε για Γκιουρίς

Παράλληλα, οι Αχμέτ Μούσα και Αμπντουλαχί Σιεού προχώρησαν και σε μια άλλη φιλανθρωπική εκδήλωση. Έδωσαν χρήματα για την αγορά τροφίμων για άπορες οικογένειες της Νιγηρίας. Η καλύτερη ευχή που πήραν από τον κόσμο που βοήθησαν; Να κάνουν μια καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Ρωσία.

Ramadan Kareem ??? @shehu.official @ahmedmusa718

A post shared by Ahmed Musa MON (@ahmedmusa718) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ