aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚέζος για Ανόρθωση: «Φτάσαμε να σας παρακαλούμε να βοηθήσουμε»!

Κέζος για Ανόρθωση: «Φτάσαμε να σας παρακαλούμε να βοηθήσουμε»!

Πάνε 15 χρόνια από την ημέρα που ο Αντώνης Κέζος έφυγε από την Ανόρθωση. Ο άνθρωπος που έβαλε -όσο κανένας άλλος- το λιθαράκι του για την ανάπτυξη του τομέα φυσικής κατάστασης στο κυπριακό ποδόσφαιρο (Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων κ.λπ.) άνοιξε τα φτερά του, πήγε στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με ένα σωρό καταξιωμένους προπονητές.

Ο Φερνάντο Σάντος, για παράδειγμα, του πρότεινε να τον ακολουθήσει, αλλά προτίμησε να… μείνει στην ΑΕΚ! Ποιος ξέρει, σήμερα ενδεχομένως θα ήταν πρωταθλητής Ευρώπης δίπλα στον Πορτογάλο.

Για την Ανόρθωση, δεν μίλησε ποτέ… Μέχρι χθες. Για να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κίκη Κωνσταντίνου για την κατάντια της «Κυρίας» (διαβάστε εδώ). Παρεμπιπτόντως, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μόνο ξύλο δεν έπαιξαν με τον Κίκη Κωνσταντίνου.

Γράφει, λοιπόν, ο Κέζος: «Μόνο αυτός. Ο ηγέτης δεν γίνεται, γεννιέται. Προσωπικά, όπως και άλλοι, από ό,τι ξέρω που έχουν μια εμπειρία και μια καριέρα πίσω τους, φτάσαμε να σας παρακαλούμε να βοηθήσουμε, όχι εσάς, αλλά την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση δεν είστε εσείς ούτε κανένας μας, είναι η ιστορία της, η προσφυγιά της, και αυτός ο ταλαιπωρημένος και υπερήφανος κόσμος της. Και απέναντι στον χρόνο και την ιστορία εσείς που διοικείτε έπρεπε να είχατε τον μέγιστο σεβασμό. Αλλά ούτε τον ελάχιστο δείξατε, και αυτό κύριοι δείχνει απλά την αλαζονεία σας».

Αν, όντως, ο Κέζος έφτασε στο σημείο να παρακαλά για να βοηθήσει (σ.σ. να βοηθήσει κι όχι να εργοδοτηθεί…) αλλά βρήκε κλειστές πόρτες, τότε το πρόβλημα στην Ανόρθωση είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ ό,τι φαίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ