aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Ξέραμε τον Βασιλακάκη, δεν εμφανίστηκε απ’ το πουθενά»

Κετσπάγια: «Ξέραμε τον Βασιλακάκη, δεν εμφανίστηκε απ’ το πουθενά»

Τρισευτυχισμένος και συνάμα προσγειωμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ Κετσπάγια και τη νίκη της Ανόρθωσης με 1-0.

Ο Γεωργιανός κόουτς είπε αρχικά: «Θα συμφωνήσω κaι εγώ με τον συνάδελφο. Δεν θα έλεγα ότι είχε πολλές ευκαιρίες και ποιότητα το ματς παρόλο που έχουμε παίκτες ποιοτικούς κι οι δύο ομάδες, επειδή ήταν το σημαντικό ήταν απλώς να πετύχουμε ένα γκολ. Όποιος το έβαζε πιστεύω θα κέρδιζε και ευτυχίσαμε να το πετύχουμε εμείς. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το πάθος και τη θέληση που είχαν οι παίκτες μου που δεν επιτρέψαμε στον ΑΠΟΕΛ με τόση ποιότητα να μας κάνει ευκαιρίες, κι αυτό λέει πολλά. Παρόλο που είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς στο ματς, προσπαθήσαμε, και σε μια φάση ευτυχίσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ που μας χάρισε τους τρεις πόντους».

«Ο κόσμος περιμένει πιο ποιοτικά ματς, αλλά σε τέτοιο παιχνίδια το αποτέλεσμα είναι που μετράει και είναι πολύ σημαντικό που ξεφύγαμε από τις δύο ομάδες που είναι πίσω μας. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας έδωσε αυτά που χρειαστήκαμε για να φτάσουμε στη νίκη. Με τέτοια ατμόσφαιρα μπορούμε να έχουμε πολύ υψηλές βλέψεις στη συνέχεια. Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες που έδωσαν ό,τι είχαν.

Για τον Ράγιος και τον Βασιλακάκη είπε: «Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό αυτό που αντιμετωπίζει  ο Ράγιος διότι δεν είναι απλά ένα μέλος της ομάδας. Έως τώρα έπαιξε φανταστικά πέτυχε και 14 γκολ και μας προβληματίζει ο τραυματισμός του. Ο Βασιλακάκης ξέραμε ποιος είναι, δεν εμφανίστηκε από το πουθενά, περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του και προσπαθούμε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να παίξουν και έρχονται και τα ματς του κυπέλλου και όλοι θα έχουν την ευκαιρία. Δεν μπορώ να πω σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες και ελπίζω πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ