aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Θα φέρουμε παίκτες, αλλά πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε»

Κετσπάγια: «Θα φέρουμε παίκτες, αλλά πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε»

Το μετεγγραφικό πλάνο του ενόψει του Ιανουαρίο κλήθηκε να σχολιάσει μετά τη νίκη (2-0) επί της ΠΑΕΕΚ ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια. Όπως ανέφερε ο Γεωργιανός τεχνικός, αν είναι να φέρουν παίκτες οι κυανόλευκοι, θα φέρουν πρέπει αυτοί που θα έρθουν να είναι καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ.

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Αρχικά είπε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη η νίκη. Σίγουρα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ σε κάποιες φάσεις που είχαμε. Ο αντίπαλος πάλεψε μέχρι το τέλος, είχε και ο αντίπαλος ευκαιρίες αλλά παίξαμε αρκετά καλά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και κερδίσαμε δίκαια».

Τρίτη σερί νίκη χωρίς να δεχτείτε γκολ. Είναι μια ένδειξη ότι η Ανόρθωση ανεβαίνει και πάει για το πρωτάθλημα; «Είναι καλό αυτό διότι επιθετικά βάλαμε αρκετά γκολ αλλά αμυντικά είχαμε θέματα. Είναι ευχάριστο που δεν δεχθήκαμε γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Είχαμε κάποιους στόχους από την αρχή, πετύχαμε τον ένα και θα κυνηγήσουμε τους άλλους δυο ως το τέλος».

Οι τρεις σερί νίκες αλλάζουν καθόλου τα πλάνα για τη μετεγγραφική περίοδο; «Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Αν είναι να φέρουμε κάποιους παίκτες, θα φέρουμε αλλά πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Δεν είναι εύκολο τον Ιανουάριο, τους καλούς παίκτες τους θέλουν όλες οι ομάδες. Χρειάζεται να κάνουμε προσεκτικές επιλογές για να φέρουμε κάποιους που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Καλές γιορτές σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ