aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια στον ACTIVE: «Πρωτάθλημα με 800.000 λίρες»

Κετσπάγια στον ACTIVE: «Πρωτάθλημα με 800.000 λίρες»

Τις δυσκολίες που συνάντησε η Ανόρθωση στην προσπάθεια της για κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2004-05 σε σχέση με φέτος κλήθηκε να συγκρίνει ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ».

Ο Γεωργιανός τεχνικός αποκάλυψε ότι την αγωνιστική περίοδο 2004-05 η Ανόρθωση στέφθηκε πρωταθλήτρια με προϋπολογισμό 800.000 λίρες, ενώ ανέφερε πως ακόμα και δεν στεφθεί φέτος πρωταθλήτρια η «Κυρία» δεν θα είναι αποτυχία με την πορεία που έχει διαγράψει.

Οι σχετικές τοποθετήσεις

Αν δεν πάρει το τρόπαιο η Ανόρθωση θα θεωρείται επιτυχία: «Όχι γιατί πετύχαμε πολλά πράγματα. Σίγουρα θέλουμε το πρωτάθλημα. Έχει σημασία όμως πότε θα αρχίσουμε, πότε θα τελειώσουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και ελπίζουμε πως η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα του 2005 και αν οι δυσκολίες τότε ήταν μεγαλύτερες απ’ ότι σήμερα: «Και τότε ήταν δύσκολο. Ο προϋπολογισμός ήταν 800.000 λίρες. Ήταν η πρώτη φορά που φέραμε παίκτες από το εξωτερικό, φέραμε λίγους και ποιοτικούς γι’ αυτό έπαιξαν ρόλο. Ήταν μεγάλη επιτυχία που το πήραμε. Είχαμε Κατσαβάκη, Βόουτερ, Πουρσαϊτίδη, Κικλάντζε, έπαιζα και εγώ τότε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ