aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Σε σύγκριση με την Ομόνοια, εμείς δεν ξεκουράσαμε παίκτες στο κύπελλο»

Κετσπάγια: «Σε σύγκριση με την Ομόνοια, εμείς δεν ξεκουράσαμε παίκτες στο κύπελλο»

«Δεν ήμασταν φρέσκοι, όπως έπρεπε να είμαστε και είπα και τους λόγους. Δεν είναι εύκολο πράγματα αυτό. Το είχαμε και στο ξεκίνημα και γι’ αυτό χάσαμε παιχνίδια. Σε σύγκριση με την αντίπαλο της Ομόνοιας είχαμε πιο δύσκολο έργο στο Κύπελλο. Εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε παίκτες. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους», ήταν το αρχικό σχόλιο του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το 1-1 της Ανόρθωσης με την Ομόνοια.

Ακολούθως, ρωτήθηκε για τον στόχο που έχει η ομάδα του: «Αυτή την στιγμή 4-5 ομάδες έχουν στόχο την εξάδα. Αυτό πρέπει να εξασφαλίσουμε πρώτα και μετά να κάνουμε όνειρα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος και μετά βλέπουμε».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τα νέα αποκτήματα: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο Βερχόβετς έβαλε και γκολ. Δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Πιο έτοιμος είναι ο Νοβότνι αλλά βοήθησαν και οι δύο. Στην συνέχεια θα δείξουν πολύ περισσότερα».

Τέλος, ρωτήθηκε εάν θα γίνει και άλλη κίνηση μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι, αλλά μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου αν βρεθεί κάτι καλό θα προχωρήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ