aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Πρέπει να ματώσουμε για να βάλουμε γκολ και δεχόμαστε πολύ εύκολα τέρμα»

Κετσπάγια: «Πρέπει να ματώσουμε για να βάλουμε γκολ και δεχόμαστε πολύ εύκολα τέρμα»

Εμφανέστατα απογοητευμένος, αλλά σαφέστατα πιο ήρεμος σε σχέση με προηγούμενα ανάλογα αποτελέσματα (βλέπε 2-3 με τον Ολυμπιακό), παρουσιάστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα της Ανόρθωσης από την ΠΑΕΕΚ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γεωργιανός προπονητής:

«Είναι δύσκολο να πεις οτιδήποτε, δυστυχώς αυτό το πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της σεζόν συνεχίζεται ακόμα. Το ίδιο πράγμα και στο γήπεδό μας, δεν μας αρκούν δύο γκολ για να κερδίσουμε. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι διότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε εκεί που ισοφαρίσαμε και είχαμε το μομέντουμ για το τρίτο γκολ, δεχθήκαμε τρίτο. Δυστυχώς όπως είπα, αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την αρχή και ακόμα συνεχίζεται. Μιλάμε ατομικά λάθη και πολύ εύκολα γκολ που δεχόμαστε. Εμείς πρέπει να ματώσουμε για να βάλουμε γκολ και δεχόμαστε πάρα πολύ εύκολα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση από όλους, παραπάνω απογοητευμένοι είμαστε εμείς που είμαστε στην ομάδα. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω.

Μας περιμένει ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό που στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου διατηρούμε ακόμη ελπίδες πρόκρισης. Βλέπω ότι στο ευρωπαϊκό έχουμε πολύ πιο οργανωμένη ομάδα ούτως ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα κι αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εκεί και θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε πρόκριση, σίγουρα δεν είναι εύκολο, κανένα δεν είναι, και σήμερα κάποιοι πίστευαν θα είναι εύκολο κι έδειξε ότι δεν ήταν, αν δεν δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου δεν κερδίζεις κανένα παιχνίδι. Ακόμα μια φορά απογοητεύσαμε τον κόσμο αλλά δεν μπορούμε να διαγράψουμε ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα κι αυτό που θέλουμε, η υποχρέωση όλων μας, να σηκώσουμε κεφάλι για το καλό της ομάδας κι αυτό περιμένουμε κι από τον κόσμο να στηρίξει και στο τέλος βλέπουμε τι έχουμε κάνει».

Για το ότι δέχθηκε τρία γκολ από την ΠΑΕΕΚ: «Τα τέρματα που έχουμε βάλει, είμαστε στους πρώτους τρεις, αλλά με αυτά που έχουμε δεχθεί είμαστε στους τελευταίους τρεις αν όχι οι τελευταίοι. Δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ, δεν το παραβλέπουμε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, δουλέψαμε διαφορετικά, παίξαμε και με τρεις και με τέσσερις, δεν είχαμε και καμιά τύχη υπέρ μας, δημιουργήσαμε και πριν κάποιες ευκαιρίες, αν το βάζαμε θα ήταν διαφορετικά αλλά τώρα ό,τι και να πεις… Δεχόμαστε με δικά μας λάθη γκολ και με δύο γκολ δεν είναι αρκετό να κερδίσουμε».

Για το ότι στην Ευρώπη οι παίκτες παίζουν καλύτερα: «Δεν θέλω να πω πως εκεί δίνουν τα πάντα και εδώ είναι αδιάφοροι αλλά φαίνεται ότι σήμερα πίστεψαν πως θα είναι εύκολο και τιμωρηθήκαμε. Όταν δέχεσαι δύο γκολ και μετά πας να πάρεις το παιχνίδι είναι αργά».

Για το αν θα κάνει τέσσερις μεταγραφές: «Δεν θέλω επειδή χάσαμε να πω αν είναι τέσσερις ή μία ή δύο. Θα δούμε».

Για τον αγώνα με την Παρτιζάν: «Mόνο παίζοντας έκτο παιχνίδι σε αυτό τον όμιλο τα λέει όλα και σε αυτό τουλάχιστον αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες γιατί κατάφεραν να πάμε στο έκτο παιχνίδι και να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης».

Αν στοίχισε το ότι δεν έπαιξε με καθαρόαιμο επιθετικό: «Τώρα μετά το παιχνίδι μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Το θέμα ήταν ότι ξεκινήσαμε έτσι. Δεν ήταν μόνο επιθετικό το θέμα, κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε και γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το πρόβλήμα είναι ότι αμυντικά δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ