aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Πιστεύω είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα»

Κετσπάγια: «Πιστεύω είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εξέφρασε την άποψη ότι η Ανόρθωση μπορούσε να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ ακόμα και με δέκα παίκτες, τόνισε ότι εάν εξασφαλιστεί ευρωπαϊκό εισιτήριο θα είναι πετυχημένη η σεζόν, ενώ εξέφρασε την τόνισε ότι η ομάδα του πήρε λιγότερα από όσα άξιζε και βάσει αυτού είναι η πιο αδικημένη ομάδα.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι παρόλο που κάθε φορά έχουμε ένταση. Αυτά που πρέπει και αυτά που χρειάζεται το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Αρχίσαμε λίγο χαλαρά, δεν ήμασταν έτοιμοι για το ξεκίνημα. Ισορροπήσαμε, δεχθήκαμε όμως γρήγορα την ισοφάριση. Δεχθήκαμε την κόκκινη που δεν χρειάζεται σκέψη… Αν δούμε το ματς, με 10 παίκτες κάναμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες και μπορούσαμε για το τρίποντο. Έμεινε ένα ματς με τον Άρη και πρέπει να ξεκουραστούμε. Να κερδίσουμε, να κάνουμε το καθήκον μας και βλέπουμε. Πάντα υπάρχει ένταση, μέσα και έξω. Ο ΑΠΟΕΛ έφερε κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι καλό γενικά. Όταν παίζεις με πολλούς φιλάθλους… Στα άδεια γήπεδα δεν έχει νόημα. Όπως είπα και πριν, μπορούσαμε στο δεύτερο μέρος αν ήμασταν πιο ομαδικοί, να δίναμε τη πάσα, μπορεί να κερδίζαμε. Σε άλλες περιπτώσεις, θα ήμασταν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, όμως βάσει της εικόνας αξίζαμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε», δήλωσε για το παιχνίδι ο Γεωργιανός προπονητής.

Ακολούθως μίλησε για τη μάχη της δεύτερης θέσης: «Μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες. Αν θα βγούμε Ευρώπη θα είναι πολύ πετυχημένη σεζόν, παρόλο το τι περάσαμε. Πετύχαμε στην Ευρώπη, ήμασταν στους “4” του κυπέλλου, παίξαμε με μεγάλες ομάδες όχι της δεύτερης κατηγορίας. Πιστεύω είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα, δεν πήραμε όσα αξίζαμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, ίσα ίσα. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο ώστε να πάρουμε το μίνιμουμ από αυτά που κάναμε αυτή τη σεζόν. Η ομάδα δικαιούται. Όχι να βγει απλά Ευρώπη, αλλά πολλά περισσότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ