aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Παραμύθια το σύστημα. Έλειπε ο ηγέτης που είχαμε σε άλλα ματς»

Κετσπάγια: «Παραμύθια το σύστημα. Έλειπε ο ηγέτης που είχαμε σε άλλα ματς»

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα (0-2), ωστόσο τόνισε πως αυτή η απώλεια βαθμών δεν μειώνει όσα πέτυχε η ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά: «Σίγουρα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και ότι δώσαμε, πήραμε. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που έγινε ως τώρα. Είμαστε στην πρώτη θέση, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος της χρονιάς (σ.σ. δηλαδή του 2019) και θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κορυφή. Στο δεύτερο μέρος μπορεί η καλύτερη φάση να επιτεύχθηκε από εμάς. Τώρα για τα γκολ που δεχθήκαμε, ήταν από αυτά που έπρεπε να προσέχουμε, από αυτά που λέγαμε πριν το παιχνίδι, για τις αντεπιθέσεις. Δεν μπορώ να πω πως δεν προσπαθήσαμε. Εδώ και δύο μέρες έβρεχε και δεν ήταν εύκολο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και βλέπουμε το παιχνίδι με το Παραλίμνι».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα μετά από σχετική ερώτηση: «Και αυτοί έπαιξαν με το ίδιο σύστημα. Έπαιξαν για να χάσουν; Είναι παραμύθια το σύστημα. Είχαμε και εμείς κάποια προβλήματα. Εμείς θέλαμε να παίξουμε με αυτό το σύστημα. Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Αυτή ήταν η διαφορά. Δεν είχαμε ηγέτη που να μπορούσε να πάρει την ομάδα στην πλάτη του, όπως στα άλλα ματς. Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα. Έπαιξα με τρεις Κύπριους, ήταν ευκαιρία. Αν βάζαμε το γκολ στο 1-0, θα μιλάγαμε αλλιώς. Τέσσερις ομάδες που είμαστε στα ψηλά, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα δούμε, είναι όλα στο τραπέζι. Αν θέλουμε να βελτιωθούμε, θα βελτιωθούμε. Μέχρι τώρα ήμασταν άψογοι, μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Βλέπουμε μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ