aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Όλα καλά. Δεν ήταν εύκολο, είδατε τι έγινε πριν τρεις μέρες»

Κετσπάγια: «Όλα καλά. Δεν ήταν εύκολο, είδατε τι έγινε πριν τρεις μέρες»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα μετά την ήττα (2-1) της Ανόρθωσης από τον Ολυμπιακό ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής ανέφερε πως «ό,τι έδωσε η ομάδα του πήρε», όμως έδωσε το σύνθημα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον Πάμπο. Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν ήμασταν καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά χάσαμε. Ό,τι δώσαμε πήραμε. Βλέπουμε τη συνέχεια. Εντάξει δεν ήταν εύκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια όλο αυτό τον καιρό. Τώρα θα έχουμε ολόκληρη βδομάδα να συνέλθουμε και να ξεκουραστούμε και όλα καλά. Δεν θα είναι εύκολο φυσικά μετά την ήττα, αλλά βλέπουμε μπροστά. Είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για τις απουσίες που είχε η Ανόρθωση: «Δεν θέλω να σταθώ στις απουσίες. Και αυτοί που έχουμε είναι παίκτες της ομάδας. Έπρεπε να βοηθήσουν την ομάδα. Μπορούσαμε και να έρθουμε ισοπαλία, μπορούσαμε να νικήσουμε. Με αυτούς τους παίκτες είμαστε στην κορυφή. Παίξαμε σε δύο βδομάδας έξι παιχνίδια, ξέχασα και εγώ πόσα παίξαμε. Δεν ήταν εύκολο. Είδατε όλοι τι έγινε στο ντέρμπι πριν τρεις ημέρες, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός σκόραρε και κέρδισε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: «Μαυροπράσινη» θύελλα παρέσυρε την Ανόρθωση 19 χρόνια μετά! (pics)

* Ο Τιμούρ Κετσπάγια αντέδρασε με έντονο τρόπο σε ερώτηση δημοσιογράφου ενοχλημένος γιατί είχε το χέρι στην τσέπη, όπως είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ