aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Να μην διαγράψουμε όσα κάναμε - Άστε εμένα και τον Λάρκου…»

Κετσπάγια: «Να μην διαγράψουμε όσα κάναμε – Άστε εμένα και τον Λάρκου…»

Απογοητευμένος, πικραμένος, αλλά χωρίς διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την αποτυχία της Ανόρθωσης να εξασφαλίσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Γεωργιανός προπονητής για άλλη μια φορά επανέλαβε ότι η «Κυρία» μπορούσε ακόμα να κατακτήσει και το πρωτάθλημα και τόνισε ότι δεν πρέπει να διαγράψουν όσα πέτυχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρόλο που πιστεύω ότι αξίζαμε πολύ περισσότερα. Υπάρχει απογοήτευση γιατί δεν βγήκαμε στην Ευρώπη και δεν πρέπει να διαγράψουμε όσα πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, όσο δύσκολο και να είναι. Επειδή δεν πετύχαμε τους στόχους μας δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα κλείσει.

Υπήρχαν και χειρότερες σεζόν, όμως πάντα η ομάδα έβρισκε τον δρόμο της. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν είναι αυτά που αξίζεις, αλλά αυτά που παίρνεις. Εμείς πήραμε πολύ λιγότερα από αυτά που αξίζουμε. Ο κόσμος είναι λογικά απογοητευμένος, αλλά δεν χρειάζεται να δημιουργούμε ακόμα περισσότερα προβλήματα στην ομάδα.

Γενικώς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ωραία τα πράγματα που γινόντουσαν,  αλλά πολύ πιο δυσάρεστο ήταν αυτό που έγινε σήμερα και δεν μπόρεσε η ομάδα να πάρει το εισιτήριο να βγει στην Ευρώπη. Η ομάδα μπορούσε ακόμα και για το πρωτάθλημα, διεκδικήσαμε όλους τους τίτλους.

Για την απόδοση της ομάδας που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα: «Κάθε φορά που έκανε φάση η αντίπαλη ομάδα έβαζε γκολ. Το πρώτο ήταν από κόντρες. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και γι’ αυτό δεν πήραμε τουλάχιστον την ισοπαλία».

Για το ότι χάθηκε ένα παιχνίδι στο οποίο η Ανόρθωση είχε την τύχη στα δικά της χέρια: «Η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα. Μπορούσε και για το πρωτάθλημα. Διεκδικήσαμε όλους τους τίτλους, πετύχαμε να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα».

Tι να περιμένουμε για τη νέα χρονιά, με την αλλαγή μοντέλου και την πρόσληψη Λάρκου: «Θα βοηθήσει ο χρόνος που θα έχει γιατί δεν παίζει Ευρώπη. Έτσι ήταν και την πρώτη χρονιά που ήρθαμε. Πολύ περισσότερο είναι ο χρόνος που θα έχουμε για να δουλέψουμε».

Για το κατά πόσον θα χρειαστούν ριζικές αλλαγές: «Θα χρειαστούν αλλαγές».

Για την επικείμενη συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου: «Δεν είναι κάτι καινούργιο. Πέρσι δεν ήταν ο Γιάννος (σ.σ. Κωνσταντίνου). Δεν θα δουλεύουν μόνο οι άλλοι, θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Θα δουλέψουν όλοι για το καλό της ομάδας. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους μας. Μια ομάδα επειδή δεν πέτυχε τον στόχο της δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα διαλύσουμε όλα. Πάντα στις δύσκολες στιγμές ψάχνεις να βρεις ανθρώπους γύρω σου. Κάναμε πολλά για να πανηγυρίσει ο κόσμος. Τώρα ζητάμε στήριξη. Αφήστε τον Κετσπάγια και τον Λάρκου, σταθείτε δίπλα στην ομάδα».

Για τις ευθύνες για την αποτυχία: «Ο πρώτος που ευθύνεται είναι ο προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ