aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Μετά το 2008 δεν έγινε τίποτα καλά μέχρι πριν δύο χρόνια, όταν επιστρέψαμε»

Κετσπάγια: «Μετά το 2008 δεν έγινε τίποτα καλά μέχρι πριν δύο χρόνια, όταν επιστρέψαμε»

Την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη πριν από κάθε ευρωπαϊκό αγώνα, παραχώρησε στις 20:30 ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αυριανού ματς με αντίπαλο τη Ραπίντ Βιέννης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το Goal.com.cy θα σας μετέφερε ζωντανά όλα όσα είπε ο Γεωργιανός τεχνικός!

Όλα όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Αρχικά είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Ραπίντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, για να τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Θα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος».

Για τις διαφορές της Ανόρθωσης σε σχέση με το 2008, όταν είχε παίξει ξανά με τη Ραπίντ: «Μετά το 2008 δεν έγινε τίποτα καλά μέχρι πριν από δύο χρόνια όταν επιστρέψαμε, πήραμε το κύπελλο και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει τα πόδια της».

Για τις διαφορές της Ραπίντ σε σχέση με το 2008: «Τότε είχε περισσότερα αστέρια, πιστεύω ότι ήταν καλύτερη ομάδα τότε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η τωρινή ομάδα δεν είναι καλή, απλώς συγκρίνω το τι είδα τώρα και το τι είδα τότε».

Για το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι η ομάδα με δεδομένο ότι δεν μετράνε πλέον τα εκτός έδρας γκολ: «Πρέπει να κερδίζεις για να περάσεις, δεν μετράνε οι ισοπαλίες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως μπορούμε, αν το κάνουμε μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας διευκολύνει στο δεύτερο παιχνίδι στη Λάρνακα».

Για το αν έχει και τώρα παίκτη – γκολτζή όπως την προηγούμενη φορά (Σόσιν): «Ναι έχουμε». (γέλια)

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Κωστάκης Αρτυματάς, που ανέφερε τα εξής:

«Είναι ο πρώτος μας ευρωπαϊκός αγώνας. Προετοιμαστήκαμε, είμαστε εδώ έτοιμοι να παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να περάσουμε στην επόμενη φάση».



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ