aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια – Μερκής: Ο βήχας και ο… έρωτας δεν κρύβονται

Κετσπάγια – Μερκής: Ο βήχας και ο… έρωτας δεν κρύβονται

Δεν είναι μυστικό ότι οι Τιμούρ Κετσπάγια και Γιώργος Μερκής διατηρούν άψογη σχέση και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση εκατέρωθεν. Άλλωστε, επί θητείας του Γεωργιανού τεχνικού αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 ο δυναμικός αμυντικός μετά από πολυετή θητεία στον Απόλλωνα.

Ο Μερκής πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα στον ΑΠΟΕΛ και ευρωπαϊκές επιτυχίες και έγινε αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων. Πριν την έναρξη του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τα ημιτελικά του κυπέλλου Κετσπάγια και Μερκής αγκαλιάστηκαν. Ο βήχας και ο… έρωτας δεν κρύβονται.

Το περασμένο Καλοκαίρι ως φήμη κυκλοφόρησε το ενδιαφέρον του Τιμούρ Κετσπάγια να εντάξει στην Ανόρθωση τον Μερκή, σε περίπτωση που δεν ανανέωνε τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ. Το συμβόλαιο του 36χρονου αμυντικού με τους γαλαζοκίτρινους λήγει στο τέλος της σεζόν και από την στιγμή που δεν αγωνίζεται ούτε ακόμα στο εκτεταμένο rotation του Σάββα Πουρσαϊτίδη δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Αρχάγγελο.

Αν θα ανταμώσει τον Τιμούρ Κετσπάγια; Θα το δείξει ο χρόνος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ