aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Μείναμε ακόμα στους πανηγυρισμούς, η ευθύνη βαραίνει εμένα»

Κετσπάγια: «Μείναμε ακόμα στους πανηγυρισμούς, η ευθύνη βαραίνει εμένα»

Απογοητευμένος δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα από τη Δόξα. Όπως ανέφερε οι κυανόλευκοι έμειναν στους πανηγυρισμούς, χωρίς αυτό να μειώνει την επιτυχία της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Πήρε παράλληλα την ευθύνη πάνω του, που χρησιμοποίησε τέσσερις παίκτες που ήταν… διακοπές με τις Εθνικές τους ομάδες.

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στη Δόξα, κέρδισε γιατί έπρεπε να κερδίσει. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει, φαίνεται μείναμε ακόμα στους πανηγυρισμούς. Αυτό δεν μειώνει την επιτυχία της Δόξας, αλλά δεν ήταν αυτή που είναι πραγματικά η ομάδα μας. Κάθε φορά που έχουμε Εθνικές ομάδες πάντα η επανέναρξη είναι δύσκολη. Παίξανε παίκτες που πήγαν… διακοπές με τις Εθνικές τους, φταίω εγώ που τους έβαλα. Η ευθύνη βαραίνει εμένα, εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Έχουμε ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για τους λόγους της ήττας: «Δεν δώσαμε σε κάποιους να καταλάβουν ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο, όπως θεωρούσαν κάποιοι, και το πληρώσαμε. Ελπίζουμε να είναι πάθημα. Ο κόσμος ήρθε να σταθεί δίπλα στην ομάδα και τους αφήσαμε να φύγουν απογοητευμένοι. Δεν είναι αυτό που περιμέναμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ