aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Ήξερα ότι θα κερδίσουμε. H ομάδα διψά όσο και ο κόσμος»

Κετσπάγια: «Ήξερα ότι θα κερδίσουμε. H ομάδα διψά όσο και ο κόσμος»

Απόλυτα ευχαριστημένος για την απόδοση της ομάδας του στη νίκη της Ανόρθωσης με 3-1 επί του Απόλλωνα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής δήλωσε πως ήξερε ότι θα κέρδιζε η ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει «δίψα» για επιτυχία στην ομάδα, όπως υπάρχει και στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, λόγω του ότι μια παίζουμε και μία καθόμαστε δύο βδομάδες. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Χαίρουμε που έχω όλους τους παίκτες μαζί μου και αυτό σημαίνει γίνεται καλή δουλειά από τους ανθρώπους γύρω μου και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Πιστέψετε με έχω πάρα πολύ καλούς παίκτες. Κάθε φορά δυσκολεύομαι ποιους να επιλέξω όχι στην ενδεκάδα, αλλά στην αποστολή.

Αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Καταφέραμε και φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο και θέλουμε να τον κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Το περίμενα να σας πω την αλήθεια γιατί όλη αυτή την βδομάδα έβλεπα την προσήλωση των παικτών μου και περίμενα ότι θα κερδίσουμε. Χαίρομαι πάρα πολύ, συγχαρητήρια στα παιδιά και απέδειξαν ότι εμείς είμαστε εδώ. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Και ακόμα θα ρολάρει η ομάδα. Τώρα θα κάτσουμε σχεδόν άλλες 19 ημέρες. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά χαίρομαι που προσαρμοστήκαμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν μας ενδιαφέρει τώρα τι γίνεται. Και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα διψά όπως διψά και ο κόσμος και ελπίζουμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας.

Όσον αφορά τον Απόλλωνα, δεν είναι εύκολο όταν γίνονται κάποιες αλλαγές και χρειάζεται κάποιο χρόνο να βρει τον δρόμο του. Εμείς κάθε παιχνίδι πάμε για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ