aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: Η μετεγγραφή €500.000, ο ΑΠΟΕΛ και οι 10 παίκτες από το roundabout

Κετσπάγια: Η μετεγγραφή €500.000, ο ΑΠΟΕΛ και οι 10 παίκτες από το roundabout

«Ασταμάτητος» ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στην Cytavision. Ο Γεωργιανός τεχνικός αποκάλυψε ότι η Ανόρθωση έχει ήδη συμφωνήσει με πέντε ποδοσφαιριστές και είναι κοντά στον έκτο (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ), ενώ αποκάλυψε και το μπάτζετ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο Κετσπάγια ανέφερε ότι ο λόγος που ο ΑΠΟΕΛ κατακτά τα πρωταθλήματα είναι γιατί ξέρει πώς να τα πάρει και υπογράμμισε ότι η διαιτησία έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε πέντε μετεγγραφές ο Κετσπάγια, κοντά σε έκτη!

«Εγώ πήγα και είπα ότι θέλω προϋπολογισμό γραμμένο πάνω στο συμβόλαιό μου. Δεν με ενδιαφέρει, μπορεί να πάρω ένα παίκτη με μισό εκατομμύριο και ένα με 50 χιλιάδες. Δεν με νοιάζει έχουμε προϋπολογισμό 3.5 εκατομμύρια. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχει τριπλάσιο budget αλλά δεν ξεχωρίζει. Τελευταία χρόνια το παίρνουν γιατί ξέρουν να τα παίρνουν, οι άλλοι δεν ξέρουν. Δεν είναι η διαιτησία, έχει βελτιωθεί περισσότερα απ’ όλα η διαιτησία τα τελευταία χρόνια. Είναι αυτό που έχει βελτιωθεί περισσότερο. Δεν είναι όπως παλιά που ξεκινούσαμε να πάμε στη Λευκωσία και μέναμε με δέκα παίκτες από το roundabout της Λάρνακας».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Μίλησα με τον μάνατζερ του Γιαννιώτα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ