aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Η απαίτηση μου είναι να εγκριθεί το μπάτζετ» (vid)

Κετσπάγια: «Η απαίτηση μου είναι να εγκριθεί το μπάτζετ» (vid)

Συνέντευξη σχεδόν τριάντα λεπτών παραχώρησε στον συμπατριώτη του Σάμπα Σαμπανάτζε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια. Μίλησε μεταξύ άλλων για το πάθος του κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και για το γεγονός πως ενοχλείται όταν βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να μη δίνουν το μάξιμουμ που μπορούν. Όπως χαρακτηριστικά είπε το μισεί αυτό.

Σε ερώτηση για το μέλλον του τόνισε πως δεν θέλει να είναι προπονητής σε μια ομάδα που παίζει απλά για να συμμετέχει. Όπως είπε η απαίτηση του είναι να εγκριθεί το μπάτζετ αφού η Ανόρθωση πρέπει πάντα να παίζει για την πρώτη θέση.

Μίλησε επίσης για το περιστατικό με τον Τορνίκε Οκριασβίλι.

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

«Στο γήπεδο απαιτώ από τους ποδοσφαιριστές μου να δώσουν το μάξιμουμ που μπορούν, θέλω την μέγιστη αφοσίωση. Ενοχλούμαι, μισώ να μην το βλέπω αυτό. Δεν συγχωρώ ούτε τον εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου είμαι ένας απλός ήρεμος άνθρωπος».

Για το μέλλον του: «Αρκετός κόσμος ασχολείται με αυτό. Εγώ αναρωτιέμαι αν η Ανόρθωση μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο την επόμενη σεζόν. Δεν θέλω να είμαι προπονητής σε μια ομάδα που παίζει απλά για να συμμετέχει. Η απαίτηση μου είναι να εγκριθεί το μπάτζετ. Η Ανόρθωση πρέπει πάντα να παίζει για την πρώτη θέση».

Για τον Οκριασβίλι: «Είχα μια πολύ σημαντική συζήτηση με τον Τορνίκε πριν δύο χρόνια. Είμαι χαρούμενος που σε αυτά τα δύο χρόνια έπαιξε καλύτερα απ’ όσο ποτέ άλλοτε. Σκόραρε πολλά γκολ και βοήθησε αρκετά την ομάδα. Αν θέλει να φύγει είναι γιατί θέλει να παίξει σε καλύτερο επίπεδο και να έχει ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο. Εμείς ήδη του είπαμε ότι τον θέλουμε να μείνει, τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν».

Για το περιστατικό που είχαν: «Ποτέ δεν είχαμε αντιπαράθεση. Πολλά συμβαίνουν εντός του γηπέδου, το πρόβλημα είναι όταν μεταφέρονται εκτός αυτού. Η συζήτηση μας ποτέ δεν μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου. Είμαι ο προπονητής, αν πρέπει να υποδείξω κάτι θα το πω, δεν μπορώ να ψιθυρίζω. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Τορνίκε εκτός γηπέδου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ούτε ο αυτός είναι ο πιο εύκολο άνθρωπος αλλά ούτε και εγώ, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ