aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗKετσπάγια για πρωτάθλημα: «Μαζεύονται σε ομάδες και κάτι μαγειρεύουν…»

Kετσπάγια για πρωτάθλημα: «Μαζεύονται σε ομάδες και κάτι μαγειρεύουν…»

Ξεκάθαρος ως προς το ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μιλώντας στον Super Sport FM (104,0) o τεχνικός της Ανόρθωσης ήταν έντονος ως προς το ότι δεν πρέπει να κριθεί τίποτα στα χαρτιά και μάλιστα υποστήριξε πως κάποιοι εδώ στην Κύπρο κάτι «μαγειρεύουν», χωρίς να διευκρινίσει τι εννοεί.

«Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τα πρωταθλήματα γενικά παντού πρέπει να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα χαρτιά. Ορισμένοι κάνουν σενάρια και μαζεύονται σε ομάδες και κάτι «μαγειρεύουν». Δεν χρειάζεται μαγείρεμα εδώ στην Κύπρο για να βγάλουμε τον πρωταθλητή. Χώρες όπως η Αγγλία που είναι ξεκάθαρα τα πράγματα με την Λίβερπουλ, δεν το τελειώνουν. Ακόμη και η Λίβερπουλ δεν λέει ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά να το κατακτήσει στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιοι έχουν μάθει εδώ άλλα πράγματα», ήταν η τοποθέτηση του Κετσπάγια και ακολούθως ερωτήθηκε πότε θα είναι δυνατό να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

«Αλλάζουν τα δεδομένα καθημερινά. Δεν είναι εύκολο. Δεν σε αναγκάζει κάποιος για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, όμως κάποιοι βιάζονται. Το θέμα είναι απλό και πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, αυτό πρέπει να κάνουμε. Με αυτό τον ιό, αναγκαστήκαμε και πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια για προπονήσεις: «Πρόβλημα είναι το γήπεδο, όχι το σουπερμάρκετ;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ