aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Είναι μεγάλη ευκαιρία να γεμίσουμε το γήπεδο»

Κετσπάγια: «Είναι μεγάλη ευκαιρία να γεμίσουμε το γήπεδο»

«Πίστευα ότι η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια και όχι σε ένα όπως με τη Ραπίντ. Ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο με τη Ραπίντ, αλλά εντάξει θα χρειαστούμε μεγάλη προσπάθεια στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”», δήλωσε στην κάμερα της Cablenet μετά το παιχνίδι ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά, αλλά φυσικά δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια φυσικά. Είναι σαν να μην έγινε το πρώτο ματς, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να είναι καλύτερα που ήρθε 0-0. Για να περνάς πρέπει να κερδίζεις. Ακόμα ένα παιχνίδι στα πόδια μας, πιστεύω πως, όπως και στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ραπίντ, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Πιεστήκαμε, είχαμε και εμείς ευκαιρίες, ίσως καλύτερες από την αντίπαλο. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος, είναι μεγάλη ευκαιρία να γεμίσουμε το γήπεδο. Είδατε εδώ, ήρθε ο κόσμος τους και θα χρειαστεί να έρθει και ο δικός μας να μας στηρίξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ