aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Είμαι περήφανος. Εγώ το έλεγα και το πίστευα»

Κετσπάγια: «Είμαι περήφανος. Εγώ το έλεγα και το πίστευα»

Περήφανος και ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και την απόδοση της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-1 επί της Ραπίντ, δήλωσε  ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός σημείωσε πως η πρόκριση χάθηκε στη Βιέννη, όμως επανέλαβε την πίστη του για τη δυναμική της «Κυρίας» και την ποιότητα των παικτών της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Τα δώσαμε όλα σήμερα, δυστυχώς για εμάς η πρόκριση κρίθηκε στη Βιέννη. Όταν χάνεις 3-0 είναι πολύ δύσκολο και ειδικά όταν εσύ δεν είσαι έτοιμος για τέτοια σημαντικά παιχνίδια. Πιστεύω χάσαμε την πρόκριση μέσα στη Βιέννη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος για τους παίκτες μου. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε δυνάμεις κάναμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ και μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα.

Μετά το 60’ δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε σε αυτού τον ρυθμό. Χάσαμε την πρόκριση στο Γιουρόπα όμως έχουμε την ευκαιρία τώρα στο Κόνφερενς με την ομάδα στο Ισραηλ και ελπίζω να είμαστε πιο έτοιμοι σε μια βδομάδα. Δεχθήκαμε ένα παράξενο γκολ και μας έκοψαν τα πόδια. Εγώ το έλεγα ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε καλά. Είχαμε καλούς παίκτες, φέραμε κι άλλους καλούς παίκτες με στόχο να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που είναι η κατάκτηση τίτλων και η πρόκριση σε ομίλους».

Για τον κόσμο και τη βοήθεια που έδωσε: «Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας. Ήρθαν αρκετοί φίλαθλοι σήμερα. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο κόσμος που θα πάει σπίτι του θα πει ότι είδε μία ομάδα που έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο στο επόμενο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ