aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: «Έγινε έγκλημα πέρσι. Είμαι περήφανος, όποιος λέει το αντίθετο είναι άσχετος»

Κετσπάγια: «Έγινε έγκλημα πέρσι. Είμαι περήφανος, όποιος λέει το αντίθετο είναι άσχετος»

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ που έριξε την αυλαία στο θεσμό του πρωταθλήματος. Ο Γεωργιανός τεχνικός ήχησε καμπανάκι κινδύνου ενόψει του τελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και δήλωσε περήφανος για τη διετή παρουσία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Και πνευματικά και σωματικά δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Δεν είναι δικαιολογία ο τελικός, είναι σε μία βδομάδα. Το παιχνίδι σήμερα δεν είχε σημασία βαθμολογική, αλλά όταν είσαι τόσο κακός μια βδομάδα πριν τον τελικό δεν είναι καλό.

Εμείς είχαμε σκαμπανεβάσματα σε όλη τη χρονιά γιατί έλειπαν παίκτες,. Και σήμερα έλειπαν παίκτες που κάνουν τη διαφορά και αυτό ήταν πρόβλημα. Έμειναν έξι μέρες για τον τελικό και η προσοχή μας είναι σε αυτό το παιχνίδι».

Για τις αλλαγές των Αμπαρτζουμιάν και Ελουντού: «Δεν μας ικανοποίησαν καθόλου, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Φυσικά δεν ήταν και οι μόνοι. Είχαμε μόνο πέντε αλλαγές, αν είχαμε τη δυνατότητα θα κάναμε κι άλλες αλλαγές.

Για τον απολογισμό της χρονιάς στο πρωτάθλημα: «Πολύ επιτυχημένη. Κανείς δεν περίμενε ότι πέρσι την πρώτη χρονιά θα γίνει αυτό το ποδοσφαιρικό έγκλημα. Τότε δεν είχαμε κανένα κρούσμα και δεν παίξαμε ποδόσφαιρο, τώρα έχουμε 450-500 κρούσματα και πεθαίνουν ανθρώπου και παίζουμε ποδόσφαιρο. Τώρα διεκδικούμε έναν τίτλο. Τελικό έχουμε να πάμε 14 χρόνια, από τότε που ήμουνα εγώ. Η χρονιά είναι επιτυχημένη. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει τις δυσκολίες του. Αν θα έκανα ανασκόπηση, ναι είμαι περήφανος για αυτά τα δύο χρόνια. Όποιος λέει κάτι αντίθετο είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο και την ομάδα. Ο καθένας δικαιούται να λέει ότι θέλει, όλοι είναι προπονητές, αλλά οι πράξεις μετράνε. Είμαστε στον τελικό κυπέλλου και 90 ή 120 λεπτά για να πάρουμε έναν τίτλο που έχουμε τόσα χρόνια να πάρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ