aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚετσπάγια: Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά!

Κετσπάγια: Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά!

«Δεν έχω μάθει σαν άνθρωπος να κοροϊδεύω τον κόσμο. Χρόνος σίγουρα χρειάζεται αλλά δεν υπάρχει, θέλουμε αποτελέσματα. Πρέπει να φέρουμε τους τίτλους πίσω, αυτούς που έχουμε χάσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν ήρθα εδώ απλά για μια δουλειά, έχω στόχους ως προπονητής. Τώρα να πω ότι χρειάζεται χρόνος… χρόνος στην Κύπρο εδώ δεν υπάρχει. Θέλουμε κάτι και το θέλουμε χθες. Η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους κάθε χρόνο από την μέρα της ίδρυσής της», ήταν μερικά από τα λόγια του Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του.

Είναι τρελός ο φαλακρός θα πουν κάποιοι και θα έχουν δίκαιο. Γιατί άλλος προπονητής στη θέση του δεν θα τολμούσε να πει τέτοιες κουβέντες. Ο Γεωργιανός όμως δεν είναι οποίος κι όποιος. Είναι αυτός με τον οποίο η «Κυρία» έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της, ξέρει τι θα πει «Ανόρθωση» και αυτός είναι ο τρόπος ζωής του.

Έντεκα ολόκληρα χρόνια περίμεναν οι φίλοι της Ανόρθωσης την επιστροφή του και θα τους χαλούσε την ημέρα με λόγια τύπου: «Θα παλέψουμε για την Ευρώπη» ή «Θα κάνουμε τη σούμα στο τέλος της σεζόν»; Ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να έβαλε πίεση στον ίδιο του τον εαυτό, όμως φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι που θα πρέπει να βάζει η Ανόρθωση κάθε σεζόν, ανεξαρτήτως της θέσης και της κατάστασης της χρονιάς που προηγήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ