aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Δεν είναι τίποτα, έχουν όραμα και συζητάμε για να πάει μπροστά η ομάδα»

Κετσπάγια: «Δεν είναι τίποτα, έχουν όραμα και συζητάμε για να πάει μπροστά η ομάδα»

Για την αναμέτρηση με τη Γάνδη, την σύσταση τετραμελούς επιτροπής και τα αγωνιστικά δεδομένα στην Ανόρθωση αναφέρθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τους Βέλγους στο ΓΣΠ (22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια

H αρχική τοποθέτηση

«Παίζουμε με την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Πιο ποιοτική ομάδα από τις άλλες, όμως δεν είναι κανένα παιχνίδι εύκολο σε αυτή τη διοργάνωση, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ελπίζουμε αύριο να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τους έχουμε μαζί μας».

Για τη σύσταση τετραμελούς επιτροπής, η οποία θα έχει συνάντηση με τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές, όπως αποκάλυψε το Goal.com.cy: «Δεν είναι πρώτη φορά που συζητάμε με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είναι πολύ καλό αυτό, δεν είναι κακό αυτό. Είναι νέοι άνθρωποι που έχουν όραμα θέλουμε να συνεργαστούμε για το καλό της ομάδας. Για να πετύχουμε αυτά που έχουμε πετύχει παίζει ρόλο ότι έχουμε ανθρώπους γύρω μας για να μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό της ομάδας. Δεν είναι τίποτα, συζητάμε για να βελτιώσουμε και να πάει μπροστά η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεργασία της ομάδας με τη διοίκηση».

Για το οικονομικό κίνητρο: «Αν πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά και είναι μόνο το αγωνιστικό θα ήταν ψέμα. Είναι πολύ μεγάλη η οικονομική βοήθεια και ήδη έχουμε πάρει αρκετά».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην εντεκάδα: «Σχεδόν όλοι έχουν παίξει. Δεν έχουμε κάτι καινούργιο να δείξουμε. Μας δίνει την ευκαιρία το παιχνίδι για να παίζουν κι άλλοι. Δυστυχώς περιμέναμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την αρχή, ίσως δεν εκτιμήσαμε σωστά αυτά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτά τα προβλήματα δυστυχώς έχουμε και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είμαστε εκεί για να βελτιώσουμε την κατάσταση για να πάει μπροστά η ομάδα».

Για τους τραυματίες Αβραάμ, Αντωνιάδη και Αρτυματά: «Δυστυχώς θα λείψουν, ελπίζω να είναι έτοιμοι με τον Απόλλωνα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ανδρέας Χρυσοστόμου: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο στον όμιλο. Αύριο θα δείξουμε αυτά που μας έδειξε ο προπονητής και θα παλέψουμε για το παιχνίδι».

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ