aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα, θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»

Κετσπάγια: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα, θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»

Σύνθημα κατάκτησης του πρωταθλήματος έστειλε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, είχαμε πλάνο και πιστεύω το εκτελέσαμε όσο καλύτερα γίνεται. Και αυτοί που άρχισαν, και αυτοί που μπήκαν αλλαγή βοήθησαν πάρα πολύ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και είναι φυσικό να πιέσει, αλλά αντέξαμε. Είχαμε και ευκαιρίες για άλλα γκολ στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο που ήρθε από την Λάρνακα. Δεν είναι εύκολο να κερδίζει τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ειδικά με αυτό το πολύ καλό σερί που έχουμε και εμείς. Δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και βάθος και θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα».

Τι δίνει αυτή η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στην Ανόρθωση: «Πάντα όταν κερδίζεις τέτοιο αντίπαλο δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, είναι και η ψυχολογία για το παιχνίδι που έρχεται με τον Απόλλωνα. Επίσης δύσκολο παιχνίδι, αλλά δείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδας».

Για την καθοριστική παρουσία του Χρυσοστόμου: «Ξεκινήσαμε με τέσσερις Κύπριους, τελειώσαμε με εφτά. Όλα τα παιδιά μπήκαν μέσα και πήγαν καλά. Δεν μας νοιάζει η εθνικότητα του παίκτη, αν αξίζει θα παίζει. Σήμερα μπήκε αλλαγή και ήταν πολύ ουσιαστικός. Είναι ευχάριστο για εμάς ότι όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι και περιμένουν την ευκαιρία για να βοηθήσουν την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ