aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να εκτελέσει άλλος το πέναλτι»

Κετσπάγια: «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να εκτελέσει άλλος το πέναλτι»

Εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος χαρακτήρισε το ισόπαλο 2-2 με τον Απόλλωνα ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και ήταν αρκετοί, πρώτη φορά ήρθαν τόσοι πολλοί τα τελευταία χρόνια, είδαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Για εμάς ήταν δύσκολο, βρεθήκαμε 2-0 πίσω στο σκορ από τα δέκα λεπτά, αλλά αντιδράσαμε. Ισοφαρίσαμε, είχαμε καλές ευκαιρίες με τη μεγαλύτερη στο τέλος με το πέναλτι. Πιστεύω είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Είμαστε πίσω από εκεί που θέλουμε, νιώθουμε απογοήτευση όπως τέλειωσε το παιχνίδι αλλά τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν 30 βαθμοί στα πλέι οφ και αν παίζουμε έτσι έχουμε μέλλον».

Ένα πέναλτι, από το -5, στην τέταρτη θέση και το -8. Τι σημαίνει για εσάς; «Τι σημαίνει, αν βάζαμε το πέναλτι θα ήμασταν πιο κοντά. Δεν παύει να είναι δύσκολο για εμάς. Εμείς θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Εδώ και αρκετό καιρό ξεκινήσαμε την αντεπίθεση. Μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο κοντά σήμερα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μόνο να συνεχίσουμε».

Για την αντεπίθεση που ξεκίνησε εδώ και καιρό: «Εκεί που είχαμε δυσκολίες εμείς πιστεύαμε στην ομάδα και στους παίκτες μας. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τον κορωνοϊό. Είμαστε κοντά στον στόχο μας. Παίζονται ακόμα 30 βαθμοί, υπάρχει πιθανότητα. Έχουμε να παίξουμε πολλά ακόμα».

Αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο: «Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύει όπως θέλει. Πιο κοντά στην νίκη ήμασταν εμείς. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να εκτελέσει άλλος το πέναλτι. Βλέπουμε την συνέχεια, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ