aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Δεν μπορείς να πληρώνεις τόσα λεφτά και ο άλλος να χάνει τέτοιες ευκαιρίες»

Κετσπάγια: «Δεν μπορείς να πληρώνεις τόσα λεφτά και ο άλλος να χάνει τέτοιες ευκαιρίες»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προφανώς δεν… χώνεψε την ευκαιρία που έχασε ο Μίλος Ντέλετιτς στο 1-1 της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα. «Δεν μπορείς να φέρνεις παίκτες, να πληρώνεις τόσα λεφτά και ο άλλος να χάνει τέτοιες ευκαιρίες από τα δύο μέτρα», η χαρακτηριστική δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου.

Το αρχικό σχόλιό του: «Χάσαμε τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια στη Λεμεσό που δικαιούμαστε. Μας αφήνει πολύ πίσω. Έτσι όπως πάει το πρωτάθλημα βλέποντας όλα τα παιχνίδια όλα είναι πιθανά. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς, αλλά δεχτήκαμε το γκολ. Βλέπουμε μπροστά και συνεχίζουμε».

Ακολούθως, ρωτήθηκε ποια ήταν πιο καθοριστική ευκαιρία, το χαμένο πέναλτι του Νόβοτνι ή εκείνη του Ντέλετιτς: «Στο πέναλτι αν γινόταν 2-0 θα ήταν πολύ πιο εύκολο. Αλλά και μετά μπορούσαμε, δεν μπορείς να φέρνεις παίκτες, να πληρώνεις τόσα λεφτά και ο άλλος να χάνει τέτοιες ευκαιρίες από τα δύο μέτρα».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχουν πιθανότητες για τον τίτλο: «Όσο υπάρχει μαθηματική δυνατότητα να καλύψουμε τη διαφορά, αλλά το θέμα είναι ότι τέτοια παιχνίδια όταν παίζεις εκτός έδρας όπως παίξαμε εμείς και χάνεις από τα δικά σου λάθη βαθμούς, σίγουρα σε πληγώνει πάρα πολύ, ειδικά τώρα στα πλέι οφ. Αλλά εντάξει. Στόχος είναι όπως από την αρχή, να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος με όσες πιθανότητες έχουμε, μπορεί να είναι λίγες, αλλά όσο υπάρχουν βαθμοί θα το κυνηγήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ