aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια-Μπεργκ: Η κίνηση που δείχνει τη διαφορά

Κετσπάγια-Μπεργκ: Η κίνηση που δείχνει τη διαφορά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η χρονική συγκυρία φέρνει την Ανόρθωση και την Ομόνοια να βλέπουν με διαφορετικό μάτι το μεταξύ τους ντέρμπι, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (12/9) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να έχει το μυαλό του (και) στο ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα. Αντιθέτως, ο Τιμούρ Κετσπάγια ζει και αναπνέει για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στο «τριφύλλι». Του παρέχει την πολυτέλεια άλλωστε το γεγονός ότι αργεί ακόμα η πρώτη ευρωπαϊκή υποχρέωση της «Μεγάλης Κυρίας».

Απόδειξη του τρόπου με τον οποίον βλέπει το ντέρμπι με την Ομόνοια ο Γεωργιανός, η άρον-άρον επιστροφή των Γεωργιανών διεθνών Λόρια, Οκριασβίλι, Κατσαράβα και Νταουσβίλι. Την Τρίτη βρίσκονταν στην αποστολή της Γεωργίας για το ματς με τα Σκόπια και χαράματα Τετάρτης αφίχθηκαν στην Κύπρο με ιδιωτικό τζετ. Κάτι που έγινε εφικτό με τη συμβολή του Χρίστου Πουλλαΐδη, κατόπιν επιθυμίας του Κετσπάγια να τεθούν στη διάθεσή του το συντομότερο.

Την ίδια ώρα, ο Μπεργκ σκέφτεται αν θα κάνει rotation και σε ποιο βαθμό. Με στόχο του η Ομόνοια αφενός να ανταπεξέλθει στο ντέρμπι και αφετέρου να μην επηρεαστεί πριν από το σπουδαίο ματς πολλών εκατομμυρίων κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εύλογο ερώτημα που μπορεί να απασχολεί τους φίλους των δύο ομάδων, είναι αν η διαφορετική αντιμετώπιση του παιχνιδιού θα διαδραματίσει ρόλο στην έκβασή του. Απάντηση που δεν θα τη δώσει ασφαλώς το «Goal», ούτε κανένας άλλος πλην των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ