aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Από κάποιους δεν έμεινα ευχαριστημένος, δεν είναι καταστροφή»

Κετσπάγια: «Από κάποιους δεν έμεινα ευχαριστημένος, δεν είναι καταστροφή»

Πεπεισμένος ότι η Ανόρθωση έχει την ικανότητα να πάει στο «Αμμόχωστος» και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλο» δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές στους οποίους έδωσε την ευκαιρία δεν είχαν καλή απόδοση, όμως τόνισε ότι δεν είναι καταστροφικό το 1-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αλλάξαμε πολλά πράγματα, δώσαμε ευκαιρία σε κάποιους παίκτες για να δούμε πόσο μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Περίμενα περισσότερα από αυτά που είδαμε. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι και είμαστε ικανοί να κερδίσουμε οπουδήποτε. Πρέπει να πάμε εκεί να τους κερδίσουμε. Τώρα, για ποιος είχε σήμερα περισσότερες ευκαιρίες δεν αξίζει να μιλήσουμε. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Πρέπει να ετοιμαστούμε τώρα για το παιχνίδι με τον Εθνικό την Κυριακή για το πρωτάθλημα και θέλουμε να κρατήσουμε ή και να αυξήσουμε τη διαφορά μας στην κορυφή. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα και θα τα πούμε ξανά σε μία βδομάδα»

Για το ότι η Ανόρθωση δεν ήταν τόσο καλή στο παιχνίδι: «Παίκτες κλειδιά δεν έπαιξαν… και ένας παίκτης να λείπει κάνει τη διαφορά. Αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια και θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλους. Δεν έγινε κάτι καταστροφικό. Και να δεχθείς γκολ όταν σκοράρεις πρέπει να πας εκεί και να κερδίσεις. Και παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα μην το ξεχνάμε αυτό. Εμείς σε σύγκριση με άλλες ομάδες τα παιχνίδια με τις ομάδες που είναι πιο χαμηλά τα κερδίσαμε. Και επειδή έρχονται τώρα τα πλέι οφ πρέπει να ξέρουμε σε ποιους παίκτες να υπολογίζουμε. Από κάποιους έμεινα ευχαριστημένος, από κάποιους όχι. Έμειναν πέντε βασικοί έξω και μπορούν να παίξουν την επόμενη βδομάδα. Πρέπει να πάμε να τους κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ