aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008 να το καταφέρουμε αύριο!»

Κετσπάγια: «Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008 να το καταφέρουμε αύριο!»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, παρέθεσε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μίλος Ντέλετιτς.

Σύνθημα νίκης-πρόκρισης έδωσε ο Γεωργιανός τεχνικός που όπως ανέφερε, παρά τη δυσκολία του αγώνα και τη δύναμη του αντιπάλου: «Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008 να το καταφέρουμε αύριο».

Όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

Αρχικά είπε: «Το να είμαστε στην τελευταία αγωνιστική και να διεκδικούμε την πρόκριση είναι για εμάς μεγάλη επιτυχία. Παίζουμε με μια καλή ομάδα που μας κέρδισε στην έδρα μας. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά, για να έχουμε φτάσει σε αυτή την αγωνιστική να παίζεται η πρόκριση με τρεις ομάδες. Είναι επιτυχία για εμάς. Ξέρουμε τι αντίπαλο αντιμετωπίζουμε αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Πως βλέπουν τον αγώνα μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ: «Είναι πολύ καλή ευκαιρία μετά το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία μπροστά μας να αλλάξουμε τα πράγματα. Είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες, αυτό το κίνητρο και το πάθος περιμένουμε να το δούμε. Δεν μας απασχολεί πλέον τι έγινε πριν από λίγες ημέρες στο πρωτάθλημα, το αφήνουμε πίσω μας. Ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, να παίξουμε για τον κόσμο που είναι εδώ και να κάνουμε περήφανη όλη την Κύπρο».

Για το αν αυτό που φοβάται είναι ο κακός εαυτός της Ανόρθωσης: «Όπως είπα και πριν είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους παίκτες μου. Μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Στην αρχή κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό, ότι θα είμαστε εδώ και να παίζουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας μέχρι το τέλος. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην πρόκριση όσο πιο αργά γίνεται. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν σκεφτόμαστε αυτό που έγινε πριν τρεις ημέρες, σκεφτόμαστε αυτό που θα γίνει αύριο. Ξέρουμε και τα αδύνατα, και τα δυνατά σημεία της Παρτίζαν. Μας νίκησαν στην έδρα μας, από τότε όμως μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Εμείς πρέπει να παίξουμε για την ομάδα και τον κόσμο που μας ακολούθησε. Είναι ευχάριστο για εμάς που θα έχουμε τους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε».

Για το 2008 και ότι και τότε διεκδίκησε την πρόκριση από τον όμιλο στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Το 2008 ήταν διαφορετικά τα πράγματα, είχαν γίνει αρκετά τότε στην ομάδα. Τώρα δεν υπάρχουν τέτοια. Προβλήματα στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να διεκδικούμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008, να το καταφέρουμε αύριο».


Όσα δήλωσε ο Μίλος Ντέλετιτς: «Μας περιμένει ένας μεγάλος αγώνας. Η Παρτιζάν έχει αποδείξει ότι είναι καλή ομάδα και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχουμε ενενήντα λεπτά μπροστά μας για να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Το χρωστάμε στους φιλάθλους μας λόγω και των αποτελεσμάτων που είχαμε στο πρωτάθλημα.

Είναι ωραία η αίσθηση που θα παίξω στη χώρα μου και το ότι επέστρεψα μετά από έξι χρόνια. Θα ήταν ωραίο συναίσθημα αν σκοράρω. Σημασία έχει όμως το ομαδικό αποτέλεσμα».

Fonbet xorigos

263629812 3014432458821000 8654652127477034023 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ