aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Αυτή είναι η ιστορία που μας ταλαιπωρεί  – Δεν αξίζαμε να χάσουμε κανένα ματς»

Κετσπάγια: «Αυτή είναι η ιστορία που μας ταλαιπωρεί  – Δεν αξίζαμε να χάσουμε κανένα ματς»

Απογοητευμένος με την ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΛ (2-1) στο Τσίρειο ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι η «Κυρία» έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, όμως πλήρωσε τα λάθη της στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερα από αυτό που παίξαμε όταν αντιμετωπίζεις εκτός έδρας την ΑΕΛ. Χάσαμε τόσες ευκαιρίες και με δύο σουτ χάσαμε το παιχνίδι. Αυτή είναι η ιστορία που μας ταλαιπωρεί από την αρχή στο κυπριακό πρωτάθλημα. Δεχόμαστε εύκολα γκολ από αμυντικά λάθη και όταν λέω αμυντικά εννοώ όλη την ομάδα. Είναι δύσκολο για εμένα. Αν δεν παίζεις καλά, εντάξει, αλλά όταν παίζεις καλά και χάνεις ευκαιρίες… Χάσαμε ευκαιρίες που ήταν πιο δύσκολα να χάσεις παρά να βάλεις. Το πρωτάθλημα έτσι είναι, δύσκολο και θα συνεχιστεί»

Τι έφταιξε περισσότερο, τα λάθη ή η αστοχία; «Και τα δύο. Και τα λάθη και η αστοχία. Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο περισσότερες. Μπορεί να κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι σήμερα αλλά δεν κερδίσαμε. Δεν μπορώ να έχω παράπονο».

Για την αδυναμία που δείχνει στα εκτός έδρας παιχνίδια η Ανόρθωση, είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα στα εκτός έδρας ματς. Παίξαμε, δείξαμε, αλλά δεν σκοράραμε. Μπορούσαμε σήμερα να κερδίσουμε. Η ομάδα έπαιξε καλά, και τα πέντε παιχνίδια που παίξαμε δεν αξίζαμε να χάσουμε ούτε ένα. Και τα τρία που χάσαμε ήταν εκτός έδρας. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να μην κάνεις λάθη και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να σκοράρεις. Εμείς δεν μάθαμε από τα λάθη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ