aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Κέρβερος» ο Φαμπιάνο, καλύτερη η γκολάρα του Καλτσά! (vid)

«Κέρβερος» ο Φαμπιάνο, καλύτερη η γκολάρα του Καλτσά! (vid)

Τα βραβεία της 11ης αγωνιστικής ανακοίνωσε ο ΠΑΣΠ. Συγκεκριμένα την απόκρουση της αγωνιστικής πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ενώ το καλύτερο γκολ πέτυχε ο άσος της Ανόρθωσης, Νίκος Καλτσάς.

Αναλυτικά: «O Φαμπιάνο είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 11ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας συγκέντρωσε το 55% των ψήφων και εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής το οποίο θα παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Νίκος Καλτσάς είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 11ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης συγκέντρωσε το 53% των ψήφων κι εξασφάλισε το βραβείο, για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής το οποίο θα παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ