aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚέρδος ο Κλέιτον, η φάση του πέναλτι και ο Σωτηρίου

Κέρδος ο Κλέιτον, η φάση του πέναλτι και ο Σωτηρίου

Η Ομόνοια πέρα από τη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, κέρδισε και έναν ποδοσφαιριστή από τον οποίο αναμένει πολλά.

Ο Σίλβα Κλέιτον πέτυχε ένα όμορφο γκολ, ενώ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Ομόνοιας. Το γκολ αναμένεται να τον βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά στη σημαντικότερη στιγμή του αγώνα, καταγράφεται η εξής: Το προβάδισμα που πήρε η Ομόνοια ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, με το πέναλτι του Σέρινταν, ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα. Ήλθε σ’ ένα σημαντικό χρονικό σημείο, επηρεάζοντας θετικά τους πράσινους και αρνητικά τους κυανόλευκους.

Σχετικά με τη διαιτησία: Δύσκολη ήταν η φάση για τον διαιτητή Λούκα Σωτηρίου στο 42’, που καταλόγισε πέναλτι για την Ομόνοια, ενώ δεν ήταν και στη σωστή θέση. Ο τρόπος με τον οποίο έπεσε ο Ματ Ντέρμπισαϊρ τον ξεγέλασε, αφού από όλες τις επαναληπτικές προβολές δεν φάνηκε να γίνεται ανατροπή από τον Γιαν Κόπριβετς.

Στο 10’ η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι, με τον Λούκα Βύντρα να έχει τα χέρια του στον Αϊράμ Καμπρέρα. Εκεί είναι στη κρίση του διαιτητή εάν η επαφή ήταν ικανή να ρίξει τον ποδοσφαιριστή στο έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ