aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚεραυνός: Στην Ανόρθωση για να… δικαιώσει (και) τον Κέρκεζ

Κεραυνός: Στην Ανόρθωση για να… δικαιώσει (και) τον Κέρκεζ

Ξέρει καλά να κάνει υπομονή. Ο Ανδρέας Κεραυνός άλλωστε ήταν δεύτερος τερματοφύλακας στην ΑΕΛ, το ίδιο θα ισχύσει και στην Ανόρθωση, που ανακοίνωσε χθες την απόκτησή του για να καλύψει τον τραυματισμό του Νεόφυτου Μιχαήλ.

Διαβατήριό του για να κλείσει στην ομάδα της Αμμοχώστου, αποτέλεσε η περασμένη σεζόν. Ο -τότε προπονητής των γαλαζοκιτρίνων- Ντούσαν Κέρκεζ τον έριξε στα βαθιά, καθώς ο Βοζίνια δεν είχε μπει καλά στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο Βόσνιος τεχνικός ύψωσε ασπίδα προστασίας για τον νεαρό κίπερ, για την αποβολή του στο ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα, τονίζοντας μάλιστα ότι «είναι τερματοφύλακας για Εθνική».

Συνολικά, στη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε σε εφτά ματς, γράφοντας συνολικά 580 λεπτά, ενώ με την ανδρική ομάδα αγωνίστηκε άλλες τέσσερις φορές. Δύο την περίοδο 2020-21 και άλλες δύο τη σεζόν 2017-18.

Πιο ώριμος πλέον πήρε δεύτερη μετεγγραφή το τρέχον καλοκαίρι, αφού μεσολάβησε η μετακόμισή του στην ΑΕΖ, και θα προσπαθήσει να δικαιώσει την επιτροπή προγραμματισμού της Ανόρθωσης. Όπως και τον Κέρκεζ, για τη στήριξή του στο πρόσωπό του και την πίστη στις δυνατότητές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ