Καυστική ανακοίνωση Ανόρθωσης: «Δεν δεχόμαστε πιέσεις από τρίτους»

«Μέτωπο» σύγκρουσης σε όσους στέκονται εμπόδιο στην επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στο συμβούλιο της Ανόρθωσης και τον Χρήστο Πουλλαΐδη ανοίγει το συμβούλιο του σωματείου. Με ανακοίνωση του τονίζει σε έντονο ύφος ότι δεν δέχεται πιέσεις από τρίτους για να διαφοροποιήσει ή να αλλοιώσει οποιαδήποτε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, δηλώνει ξεκάθαρα ότι ούτε το ίδιο ούτε πολύ περισσότερο η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που αποτελεί το Ανώτατο Όργανο του Συλλόγου δεν δέχονται πιέσεις από ΤΡΙΤΟΥΣ για να διαφοροποιήσουν ή να αλλοιώσουν οποιαδήποτε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Στη Γενική Συνέλευση της 18ης Απριλίου, εξουσιοδοτήθηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής η οποία έχει εντολή να έρθει σε επαφή με απώτερο στόχο την κατάληξη σε συμφωνία εκ μέρους του Συλλόγου με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη και παραμένουμε αταλάντευτοι σε αυτό τον στόχο.

Αυτό που προέχει αυτή την ώρα, είναι η διάσωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και κατ’ επέκταση η σωτηρία της Ανόρθωσης. Για να γίνει τούτο, είναι επιτακτική ανάγκη τα δύο μέρη να έρθουν σε συμφωνία πάραυτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ