aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗKατσαβάκης για Ξενίδη στο «Goal»: «Δεν το χωράει ο νους…»

Kατσαβάκης για Ξενίδη στο «Goal»: «Δεν το χωράει ο νους…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένας από αυτούς με τους οποίους ο Γιώργος Ξενίδης έζησε μεγάλες στιγμές στην Ανόρθωση τη διετία 2004-06, με αποκορύφωμα το έπος της Τραπεζούντας, ήταν ο συμπατριώτης του Νίκος Κατσαβάκης.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, επικοινώνησε με τον παλαίμαχο άσο και σημερινό πρόεδρο του Πανσερραϊκού κι ο τελευταίος όντας λιγομίλητος από τον ξαφνικό θάνατο του 45χρονου πρώην συμπαίκτη του (προδόθηκε από την καρδιά του), μας μετέφερε κάποια συναισθήματα, τα οποία λίγο-πολύ είναι γνωστά.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Ήταν ξαφνικό και είμαι σοκαρισμένος, δεν το χωράει ο νους μου», ήταν η πρώτη του ατάκα όταν κλήθηκε να μας πει δυο λόγια και ακολούθως απάντησε σε ερώτηση εάν τον είχε συναντήσει ποτέ, μετά από όλα όσα έζησαν μαζί στην Ανόρθωση: «Είχαμε βρεθεί μόνο 1-2 φορές».

Για την κορυφαία στιγμή που έζησε μαζί του, ο Κατσαβάκης, όπως σίγουρα αναμενόταν, τόνισε πως ήταν το έπος της Τραπεζούντας τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Ξενίδη.

Καταλήγοντας τόνισε: «Ήταν ένας παίχτης με πάθος, αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε από τον κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ