aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚατσαράβα: «Θα μείνω όσο γίνεται περισσότερο στην Ανόρθωση»

Κατσαράβα: «Θα μείνω όσο γίνεται περισσότερο στην Ανόρθωση»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Νίκα Κατσαράβα πέτυχε τρία γκολ τον Δεκέμβριο και βραβεύτηκε από την ιστοσελίδα LarnakaSports.com και την εταιρεία Prince O liver ως ο πρώτος σκόρερ της επαρχίας της Λάρνακας. Μάλιστα, παραχώρησε και πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις, αναφερόμενος στον Κετσπάγια, την πορεία της Ανόρθωσης, ενώ στέλνει και μήνυμα παραμονής του μιας και δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του στη «Μεγάλη Κυρία» όσο ποτέ άλλοτε.

«Ένας από τους λόγους που σκοράρω είναι γιατί η ομάδα με βοηθά, είμαστε μαζί και είναι πάντα καλό όταν σκοράρεις. Είναι ακόμη καλύτερο όταν σκοράρεις και κερδίζει και η ομάδα», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε για το γεγονός ότι φέτος είναι πολύ σημαντικός παίκτης στο γήπεδο: «Αυτό είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι καλά, να αποδίδω καλά. Αισθάνομαι ότι η ομάδα και η προπονητική ομάδα είμαστε μία οικογένεια και είμαι σημαντικό κομμάτι αυτής της οικογένειας. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλο και παίζουμε ο ένας για τον άλλο».

Κληθείς να σχολιάσει την πίεση που βάζει ο Κετσπάγια, δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατατοπιστικός: «Του αρέσει όταν οι παίκτες είναι 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το 99% δεν είναι αρκετό. Δεν μπορείς να είσαι στο 99% με τον Κετσπάγια. Θέλει το 100% από σένα και θα πάρει το 100%».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Εντόπισε τον… αντί-Πόποβιτς ο Κετσπάγια

Αφού εκθείασε τη δουλειά που γίνεται από τον αναλυτή, τους γυμναστές, τον σκάουτερ και όχι μόνο, ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με τη διοίκηση για ανανέωση συμβολαίου: «Δεν ανησυχώ. Δεν θα πάω πουθενά. Θα μείνω σε αυτή την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο». Με αυτό τον τρόπο ο Γεωργιανός επιθετικός στέλνει και το δικό του μήνυμα στη διοίκηση και στον Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει της νέας σεζόν…

Διαβάστε επίσης: Πάπουτσος στο «Goal»: Η απαίτηση των διαιτητών για το τέλος της αποχής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ