aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚατσαράβα: 11 μήνες μετά, κόντρα σε πέντε από τους ένδεκα της Φλόρα!

Κατσαράβα: 11 μήνες μετά, κόντρα σε πέντε από τους ένδεκα της Φλόρα!

Φανέλα βασικού στην Ανόρθωση, 419 ημέρες από την τελευταία φορά, πήρε ο Νίκα Κατσαράβα, στον αποψινό αγώνα με αντίπαλο τη Φλόρα Ταλίν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως βασικός για την προσφυγική ομάδα σε επίσημο αγώνα ήταν στις 28 Αυγούστου του 2020, στη εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Πάφος FC, για τη δεύτερη αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Ακολούθως ο Γεωργιανός επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στη πολωνική Λεχ Πόζναν, στην οποία βρέθηκε για τελευταία φορά στο αρχικό σχήμα στις 2 Νοεμβρίου του 2020 στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Ζνιτς Προυσκόβ.

Γενικότερα όμως, η τελευταία φορά που πήρε φανέλα βασικού ήταν με την Εθνική Γεωργίας, στις 28 Νοεμβρίου του 2020, ένδεκα μήνες πριν, σε αγώνα για το Nations League, με αντίπαλο την Εθνική Εσθονίας. Στο συγκεκριμένο ματς ο «Νίκα» βρέθηκε αντιμέτωπος με έξι ποδοσφαιριστές της Φλόρα, τους οποίους θα αντιμετωπίσει και απόψε, αφού βρίσκονται επίσης στην ενδεκάδα του Γιούργκεν Χεν.

Πρόκειται για τους Κουσκ, Σόμετς, Ζενιόφ, Βασίλιεφ και Σάπινεν. Γεωργία και Εσθονία αναδείχθηκαν τότε ισόπαλες με 0-0. Απόψε ο Κατσαράβα φιλοδοξεί το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό και υπέρ της ομάδας του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ