aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚατηγορηματικός ο Χαμπουλλάς για τον Θεοδώρου της ΕΝΠ

Κατηγορηματικός ο Χαμπουλλάς για τον Θεοδώρου της ΕΝΠ

Κατηγορηματικός ήταν ο Ευγένιος Χαμπουλλάς σε δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης τοποθετήθηκε έντονα και σχολίασε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για νέα πρόταση της «Κυρίας» στην ΕΝΠ, για τον Θεοδώρου.

Υπενθυμίζουμε πως προ εβδομάδων, η ομάδα της Αμμοχώστου κατέθεσε πρόταση στους «βυσσινί» για απόκτηση του Κύπριου ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι απαιτήσεις κρίθηκαν ιδιαίτερα υπερβολικές, και έτσι η Ανόρθωση δεν προχώρησε σε αγορά του παίκτη ή σε νέα πρόταση.

Ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων, τόνισε πως η κρούση που έγινε ήταν παλιά, και τώρα δεν υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών: «Διάβασα σήμερα το δημοσίευμα. Δεν το επιβεβαιώνω. Έγινε μια κρούση παλαιότερα και οι απαιτήσεις ήταν υπερβολικές. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το δημοσίευμα. Δεν έχει γίνει καμία κρούση από την Ανόρθωση», απάντησε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ