aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚάθε σεζόν θα περνά εξετάσεις

Κάθε σεζόν θα περνά εξετάσεις

Όπως για παράδειγμα με το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Αφού ο Αλμπέρντο Μπενίτο έφτασε χθες στην Κύπρο, ακολούθως επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς», μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, έχοντας την πρώτη γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

Σήμερα θα παρακολουθήσει τους κυανόλευκους στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στη χθεσινή ανακοίνωση της Ανόρθωση δεν έγινε αναφορά για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που έχει υπογράψει, όμως θα είναι τριετούς διάρκειας, με δικαίωμα ανανέωσης στην Ανόρθωση κάθε χρόνο (1+1+1).

Αν η διοίκηση διακρίνει ότι το έργο του είναι ικανοποιητικό και επιθυμεί να τον κρατήσει περισσότερο θα το ανανεώνει χρόνο με το χρόνο. Ο Μπενίτο θα έχει στο τιμ και έναν Κύπριο συνεργάτη, τον Σοφοκλή Γεωργίου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για θέματα στατιστικής.

Σχετικά με το θέμα Πουλλαΐδη και τις προθέσεις του περί αποχώρησης, ακόμη δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ούτε κάποια επίσημη τοποθέτηση του προέδρου που να ρίχνει φως.

Αύριο φεύγει από την Κύπρο και είναι ορατό το ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και να πάρει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τον ίδιο και την επόμενη μέρα του συλλόγου της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ