aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚάθε εβδομάδα και πρόστιμο

Κάθε εβδομάδα και πρόστιμο

Η αλήθεια είναι πως η Ανόρθωση δεν στηρίζεται σχεδόν καθόλου στους Κύπριους παίκτες. Λόγω των κακών επιλογών που έγιναν, όπως και του ότι έφυγαν Κύπριοι που δεν αντικαταστάθηκαν επάξια από άλλους γηγενείς παίκτες.

Επομένως, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, είναι δεδομένο ότι κάθε βδομάδα η ομάδα θα πληρώνει πρόστιμο στην ΚΟΠ. Με τη μη χρησιμοποίηση δυο Κύπριων ποδοσφαιριστών στη βασική ενδεκάδα, θα πρέπει να πληρώνει 3.000 ευρώ ανά παιχνίδι, ενώ αν υπάρχει μόνο ένας Κύπριος, τότε η τιμωρία προβλέπει τα μισά (1.500 ευρώ).

Ο μοναδικός που μπορεί να πάρει φανέλα βασικού από τους Κύπριους είναι ο Οικονομίδης, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΖ δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό. Η «Κυρία» ξεκίνησε και τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να αγωνιστεί Κύπριος, οπότε το πρόστιμο την περιμένει.

Το ίδιο σκηνικό αναμένεται πως θα επαναλαμβάνεται κάθε βδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι η Ανόρθωση θα κληθεί να πληρώσει στην ΚΟΠ μέχρι τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον, ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ