aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚασσιανός: «Η Ανόρθωση έχει τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά, θα το δούμε το Σάββατο»

Κασσιανός: «Η Ανόρθωση έχει τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά, θα το δούμε το Σάββατο»

Η Ανόρθωση έχει τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι τόνισε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον Active, ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδα Χριστάκης Κασσιανός. Τόνισε πως αυτό θα το δούμε το Σάββατο, ενώ εξήγησε πως τον φοβίζει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός παίζει με άγνοι κινδύνου, ενώ διαθέτει επίσης ομάδας με ποιότητα.

Όσα δήλωσε ο Χριστάκης Κασσιανός:

«Η Ανόρθωση έχει τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά, θα το δούμε αυτό το Σάββατο. Αυτά τα παιχνίδια δεν περιμένεις να υπάρχει πανδαισία θεάματος και να παιχτεί ποδόσφαιρο που θα το ευχαριστηθεί ο ουδέτερος. Θα υπάρξουν σκοπιμότητες. Ο Οκριασβίλι έχει λείψει πολύ, ως τραυματίας, το είδαμε με την επανεμφάνιση του πόσο σημαντικός είναι. Κβιλιτάια, Μίχα και Καλτσάς είναι παιδιά που μπορούν με ατομικές ενέργειες να αλλάξουν το ρου του αγώνα, να δώσουν κάτι παραπάνω και να ξεκλειδώσουν την ομάδα όταν αυτή δεν μπορεί.

Και ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίχτες. Με φοβίζει ότι έχει άγνοια κινδύνου και το έχει δείξει και στο πρωτάθλημα, ενώ είναι και ομάδα με ποιότητα. Έχει πάρει αυτοπεποίθηση από τα παιχνίδια που δεν είχε άγχος και κάτι να χάσει. Η αγνωστική κατάσταση δεν θα παίξει ρόλο, είναι διαφορετικό παιχνίδι. Μπορεί να υπάρχει μικρό προβάδισμα για την Ανόρθωση, αλλά θα παιχτεί στις λεπτομέρειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ