aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Καρφιά» Μαργκάσα: «Είχα συμφωνήσει προφορικά με Ανόρθωση, για μένα ο λόγος είναι συμβόλαιο»

«Καρφιά» Μαργκάσα: «Είχα συμφωνήσει προφορικά με Ανόρθωση, για μένα ο λόγος είναι συμβόλαιο»

«Καρφιά» για το τέλος της συνεργασίας του με την Ανόρθωση, έριξε ο Ρενάτο Μαργκάσα με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM. Τόνισε πως είχε μιλήσει τόσο με τον πρόεδρο της ομάδας όσο και με τον Τιμούρ Κετσπάγια και είχε συμφωνήσει προφορικά, ωστόσο μέχρι τη Δευτέρα τον πήρε τηλέφωνο ο Γεωργιανός και του ανακοίνωσε το τέλος.

Εξέφρασε την απογοήτευση του, διότι όπως τόνισε περίμενε ότι θα συνεχίσει, ενώ όπως είπε για τον ίδιο, ο λόγος είναι σαν συμβόλαιο.

Όσα δήλωσε ο Ρενάτο Μαργκάσα:

Για το τέλος της συνεργασίας του με την Ανόρθωση: «Και εγώ περίμενα ότι θα συνεχίσω στην ομάδα. Είχα μιλήσει με τον πρόεδρο και τον Τιμούρ και μου είπαν ότι θα ανανεώσουν το συμβόλαιο μου. Ήταν όλα συμφωνημένα προφορικά, αλλά την Δευτέρα με πήρε τηλέφωνο ο κ. Τιμούρ και μου είπε ότι δεν θα συνεχίσουμε».

Αν απογοητεύτηκε για αυτή την εξέλιξη: «Λίγο απογοητευτικά, διότι περίμενα ότι θα συνεχίσω, από την στιγμή που κάναμε την συνάντηση. Για μένα, ο λόγος είναι σαν συμβόλαιο, αλλά τώρα είμαι υποχρεωμένος να δω το μέλλον μου».

Για το αν έχει προτάσεις: «Προτάσεις δεν έχω, αλλά έχω μιλήσει με ομάδες στην Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία και μπορεί να έρθει κάτι άλλο. Αν έχω μια ομάδα στην Κύπρο που θα μου δώσει την ευκαιρία να παλέψω για το τοπ 6, τότε θα μείνω. Αλλιώς θα πάω για ένα χρόνο το εξωτερικό».

Για τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν έχω πρόταση από τη Νέα Σαλαμίνα. Ξέρω ότι οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας σέβονται την δουλειά που κάναμε όταν ήμουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν έχω κάτι στην α’ κατηγορία, γιατί όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ