aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καρφιά» Λέβι: «Εκπλάγηκα… αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα»  

«Καρφιά» Λέβι: «Εκπλάγηκα… αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα»  

Έκπληκτος με την ανυπομονησία των διοικούντων την Ανόρθωση δηλώνει στα Μέσα Ενημέρωσης του Ισραήλ ο Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε ότι ανέβασε το επίπεδο της ομάδας την οποία ανέλαβε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα εάν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα.

«Πήρα αυτή την ομάδα πριν από δύο χρόνια όταν ήταν στα χαμηλά στρώματα και κινδύνευε να πέσει. Σταθεροποίησα την ομάδα και την οδήγησα στα πλέι οφ. Πέρυσι βγήκαμε στην Ευρώπη με αρκετά χαμηλό προϋπολογισμό.

Διαβάστε επίσης: H αποζημίωση του Λέβι και η ψιθυρολογία για τις πληρωμές

Στην πρώτη μου θητεία στην ομάδα τερματίσαμε δεύτερη, ενώ τώρα ανέβασα το επίπεδο της ομάδας και ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες.

Έμεινα έκπληκτος με την απόφαση. Είναι η δεύτερη θητεία μου εδώ και ήμασταν πολύ καλοί στους αγώνες, αν και δεν είχαμε την τύχη να κερδίσουμε. Υπάρχει μια ισχυρή ομάδα (σ.σ. η Ανόρθωση) η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα.  Εκπλήσσομαι με την ανυπομονησία των ανθρώπων εδώ, αλλά σύντομα θα επιστρέψω στους πάγκους».

Διαβάστε επίσης: Παντελή-Κετσπάγια: Από αχώριστοι, δεν λένε ούτε καλημέρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ