aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚαρφιά από Κετσπάγια κάτα Ομόνοιας: «Δεν κερδίσαν, τους το έδωσαν»

Καρφιά από Κετσπάγια κάτα Ομόνοιας: «Δεν κερδίσαν, τους το έδωσαν»

«Χείμαρρος» για ακόμη μία φορά στις δηλώσεις του ήταν ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια (1-1) έδωσε συνέχεια σχετικά με όσα έγιναν πέρσι με τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι πάντα υπάρχει ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον όταν παίζουν αυτές οι δύο ομάδες. Δεν αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε το γκολ σε μία αντεπίθεση και ένας λάθος στην άμυνα, αλλά αν δούμε όλο το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε μέχρι το τέλος, πιστεύω δικαιούμασταν πιστεύω κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τελευταία ακούω πολλά, δεν ξέρω αν το κάνουν σκόπιμα, για να πικάρουν εμένα, την ομάδα ή τον κόσμο μας. Ένα πράγμα θα πω, αυτή η ομάδα δεν έχει κερδίσει τίποτα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ό,τι έχει κερδίσει, το έχει κερδίσει εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, πέρασε πολλά αυτή η ομάδα και είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος. Ελπίζω να μην γίνουν και φέτος αυτά που έγιναν πέρσι και να πάρει κάποιος οτιδήποτε στα χαρτιά».

Ακολούθως, υπογράμμισε τα εξής: «Διότι αυτή η ομάδα πέρασε αρκετά, με κάποια πράγματα που έγιναν μαζί και αυτά της περσινής σεζόν, χάσαμε παιχνίδια. Απλά θα ήθελα να υπενθυμίσω στους ανθρώπους ότι δεν κερδίσανε κάτι. Τους το δώσανε, κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία ιδέα από ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, οι τρεις μεγάλες ομάδες είναι ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια και η Ανόρθωση και κάποιοι άνθρωποι πρέπει να συμπεριφέρονται ανάλογα με την ιστορία της ομάδας τους. Αυτοί δεν ήθελαν να παίξουν μπάλα, εμείς θέλαμε να παίξουμε και ήταν πολύ πιο ευνοϊκές οι συνθήκες από αυτές που έχουμε τώρα. Εμείς δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανένα»

«Εμείς είμαστε πρωταγωνιστές κύριοι, κανένας άλλος, οι παίκτες και οι προπονητές και θέλουμε σεβασμό από όλους. Εμείς βάλαμε την Κύπρο εκεί που βρίσκεται στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές έφεραν και λεφτά και διακρίσεις. Άλλες χώρες κόβουν φλέβες για να ήταν στη θέση της Κύπρου. Όταν παίρνουν αποφάσεις για το συμφέρον, πρέπει να είναι για το συμφέρον όλων και όχι κάποιων ομάδων».

«Χάσαμε κάτι ευκαιρίες που δεν χάνονται. Όταν δεν χάνεις σε ντέρμπι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια είναι κέρδος. Το ίδιο ισχύει και για την Ομόνοια και για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που θέλουμε στα ντέρμπι, ένταση και πάθος. Ίσως να μην αρέσει αυτό σε μερικούς, αλλά εμένα αυτή είναι η άποψη μου. Δεν γίνεται να παίζεται ντέρμπι και να πηγαίνει σιγά-σιγά. Εμείς δεν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι που δεν μας αξίζει, ή να μας χαρίζεται κάτι. Αυτή η ομάδα πέρασε πολλά και είμαστε εδώ. Όπως πρωταγωνιστήσαμε πέρσι θα πρωταγωνιστήσουμε και φέτος», συνέχισε

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, η Ομόνοια ήταν πιο έτοιμη γιατί έπαιξε δύο επίσημα παιχνίδια παραπάνω. Εύχομαι την Τετάρτη να πάρει αποτέλεσμα και να περάσει στα πλέι οφ, γιατί είναι καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ