aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαρεμπέ για το κεφαλοκλείδωμα στον Οκκά: «Τα έχασα τελείως» (video)

Καρεμπέ για το κεφαλοκλείδωμα στον Οκκά: «Τα έχασα τελείως» (video)

Ως προμήνυμα για το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας χαρακτήρισε ο Κριστιάν Καρεμπέ το κεφαλοκλείδωμα που έκανε στον Γιάννη Οκκά σε ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής και νυν αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας σε μεγάλη συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα contra.gr σημείωσε πως μετά από αυτό το περιστατικό αντιλήφθηκε ότι πλησιάζει το τέλος της καριέρας του, καθώς όπως είπε κλονίστηκε από τη δική του συμπεριφορά.

Η αναφορά του Καρεμπέ

«Είμαι πολύ φίλος με τον Γιάννη Οκκά. Ήταν μια στιγμή, που ίσως να έχασα το μυαλό μου. Ήταν πιθανότατα η πίεση του αγώνα. Τα έχασα τελείως. Φυσικά, του είπα συγγνώμη. Σκέφτηκα διάφορες παραμέτρους και κατάλαβα ότι πλησιάζει το τέλος της καριέρας μου. Αναρωτήθηκα: “γιατί έχασα το μυαλό μου έτσι;” Όταν μετακόμισα στη Γενεύη για τη Σερβέτ, είδα ότι ο τρόπος που σκεπτόμουν για το ποδόσφαιρο δεν ήταν πια ο ίδιος.

Πολλά έγιναν στην ομάδα. Ύστερα, πήγα στη Μπαστιά, αλλά δεν έμεινε στην πρώτη κατηγορία και τότε είπα “όχι, κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να σταματήσω”. Όταν δεν γίνεται κάτι όπως το θες και όπως το σκέφτεσαι, δεν νιώθεις το ίδιο. Επικοινωνώ με το σύμπαν και είπα “ΟΚ, αυτή είναι η ώρα μου”. Μπορούσα να συνεχίσω, καθώς μου πρόσφεραν συμβόλαιο για ακόμα 3 χρόνια, αλλά δεν δέχθηκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ