aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚάπου εδώ όλα τελειώνουν

Κάπου εδώ όλα τελειώνουν

Στο Θεμιστόκλειο θα τελειώσει οριστικά το κυνήγι για την 5η θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας, την ερχόμενη Δευτέρα 03 Απριλίου (20:00) 2017.

Ο τελικός των πλέι οφ μεταξύ Ανορθώσης-Αναγέννησης Δ., άρχισε από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και για 15 ημέρες οι δύο ομάδες δίνουν γερές μάχες με ένα χαρακτηριστικό. Ποιο; Ότι έγιναν τέσσερεις αγώνες και τέσσερα μπρέικς. Δήο φορές η Ανόρθωση που έχει το πλεονέκτημα έδρας κέρδισε στη Δερύνεια και ανταπάντησε, άλλες δυο η Αναγέννηση στη Λεμεσό.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν μόλις την Παρασκευή όπου μετά από ένα ωραίο αγώνα η Ανόρθωση κατόρθωσε να κερδίσει με 1-3 στο γήπεδο Δερύνειας αφού κέρδισε τα δυο πρώτα σετ και στο τέταρτο μετά από μάχη το πήρε στους έξτρα πόντους 24-26. Οι δυο προπονητές Αντώνης Παπαδόπουλος (Ανόρθωση) και Γιάννης Μέλκας (Αναγέννηση Δ.) θα καταστρώσουν τα πλάνα τους για τον τελευταίο αγώνα που όπως φαίνεται αποτελεί για τις ομάδες ντέρμπι γοήτρου.

Για προγνωστικά ούτε λόγος. Οι τέσσερις συνεχείς εκτός έδρας νίκες οι τρεις με 1-3 σετ δεν δίνουν προβάδισμα σε κανένα. Η Ανόρθωση που αγωνίζεται με δυο ξένους (Ροδόλφο-Άλβες) βρίσκει χώρο και για νεαρούς (Μιλτιάδους στη θέση του λίμπερο, Αθανασίου και ο Σπύρου ως πασαδόρος).

Αντίθετα, η Αναγέννηση δεν παρουσιάζει αλλαγές σαν ομάδα σε σχέση με την πρώτη φάση, αλλά η αλλαγή του Αμερικανού Ντας με τον Σέρβο κεντρικό πρώην Ανορθωσιάτη Ντιμίτρι Πάντιτς βελτίωσε την  ομάδα. Κατά τα άλλα, οι Κύπριοι Ελευθερίου, Αχιλλέως, Πέτρου και Ττόφιας τραβούν το κουπί μαζί με τους ξένους Μεντούριτς (διαγώνιο) και Φιλίπας (κεντρικός).

Για σκοπούς ιστορίας να θυμίσουμε τα αποτελέσματα στα πλέι οφ:

Δευτέρα 20 Μαρτίου: Ανόρθωση – Αναγέννηση Δ. 0-3 (1-2).

Παρασκευή 24 Μαρτίου: Aναγέννηση Δ. – Ανόρθωση 1-3 (2-2).

Δευτέρα 27 Μαρτίου: Ανόρθωση – Αναγέννηση Δ. 1-3 (2-3).

Παρασκευή 31 Μαρτίου: Aναγέννηση Δ. – Ανόρθωση 1-3 (3-3).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ