aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Κάποιοι αποφάσισαν διαφορετικά, εκτός Κύπρου θα προβάλουμε τη Famagusta»

«Κάποιοι αποφάσισαν διαφορετικά, εκτός Κύπρου θα προβάλουμε τη Famagusta»

Καλή επιτυχία στην Ανόρθωση στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο την Παρτίζαν στο ΓΣΠ εύχονται μέσω ανακοίνωσής του ο ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σήμερα στις 22:00 η ποδοσφαιρική μας ομάδα μπαίνει ξανά στο γήπεδο για ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλων. Ο αγωνιστικός στόχος ξεκάθαρος. Να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και στα έξι παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε τους υπολογισμούς. Πρέπει η ομάδα και οι παίχτες να δείξουν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό της Κυριακής και οφείλουν αυτή την εμφάνιση τόσο να την ξεχάσουν όσο και να μην επαναληφθεί ποτέ.

Πέραν από το αγωνιστικό τέτοια παιχνίδια είναι αυτό που περιμένει κάθε οπαδός. Για εμάς έχει περισσότερη σημασία γιατί με τις ευρωπαϊκές παρουσίες έχουμε περισσότερους τρόπους να προβάλουμε την αγαπημένη μας ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ. Κάποιοι αποφάσισαν διαφορετικά. Μέσω πολλών διακρίσεων απόψε τα δεδομένα δεν θα είναι όπως αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και θα τα πούμε σύντομα από κοντά ΕΚΤΟΣ Κύπρου που δεν ισχύουν τα ημίμετρα και θα προβάλουμε το FAMAGUSTA με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημειώνεται ότι τα πακέτα της εκδρομής για Βέλγιο έχουν εξαντληθεί. Λεπτομέρειες πλέον θα δίνονται στα άτομα που συμμετέχουν σε προσωπικό επίπεδο μέχρι το ταξίδι.

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒  🔵⚪

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ