aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚάνει… check in η Ανόρθωση

Κάνει… check in η Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το κύπελλο κάθε άλλο παρά αδιάφορη αφήνει την Ανόρθωση, η οποία ψάχνει εδώ και χρόνια την επάνοδο στις κατακτήσεις τίτλων. Γι’ αυτό άπαντες στην ομάδα αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το κάθε ματς, ακόμη κι αν αυτό είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο Β’ Κατηγορίας, όπως σήμερα με την Ξυλοτύμπου στο Δασάκι (17:00 Cytavision 2 & Active) για την Α’ Φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι θα επιδιώξει να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού χωρίς να πατήσει γκάζι και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, αφού θέλει να φυλάξει δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και απλά καλείται να επιβεβαιώσει την ταμπέλα του φαβορί και στον αγωνιστικό χώρο. Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο δύσκολα θα προσελκύσει πολύ κόσμο στις κερκίδες η αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της «Κυρίας» ολοκληρώθηκε χθες χωρίς οποιαδήποτε απρόοπτα, όμως είναι πιθανό κάποιοι ποδοσφαιριστές να μείνουν εκτός αποστολής είτε για να πάρουν ανάσες είτε για να προφυλαχθούν. Για τον Ισραηλινό τεχνικό το παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου είναι σημαντικό και έχει τη δική του σημασία, αφού του δίνεται η ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε συγκεκριμένες θέσεις, με δεδομένο ότι οι Πράνιτς και Καμαρά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος λόγω καρτών.

Πιθανόν, λοιπόν, να δούμε σήμερα στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ανόρθωσης έναν εκ των Πηλέα ή Μπανταλόφσκι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αγωνιστεί ο Άλβες.  Απ’ εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, και να δούμε τον Παπαδόπουλο να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας, τον Αρτυματά να αγωνίζεται στην «καρδιά» της άμυνας, τον Ματθαίου να παίζει στα «φτερά» της επίθεσης και τον Οικονομίδη στη μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ