aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚάναντι: «Πρόβλημα για τα αποδυτήρια ο Λάζαρος, νόμιζε πως είναι ο Θεός»

Κάναντι: «Πρόβλημα για τα αποδυτήρια ο Λάζαρος, νόμιζε πως είναι ο Θεός»

Η δεύτερη θητεία του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο καμία σχέση δεν είχε με την πρώτη (μια διετία ίσως η καλύτερη στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας, με την σφραγίδα του Αυστριακού κόουτς) αλλά και επεφύλασσε ένα μάλλον επεισοδιακό ξαφνικό φινάλε. Ουσιαστικά ο Κάναντι, που στο Περιστέρι έλεγαν πως κάτι είχε αλλάξει στον τωρινό και δεν είχε καμία σχέση με τον Νταμίρ που ήξεραν, πλήρωσε τις ουκ ολίγες συγκρούσεις που είχε από την αρχή της σεζόν με τους περισσότερους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Μπουσούλαζιτς και Ρισβάνης οδηγήθηκαν στην έξοδο και κατέληξαν στην Ανόρθωση, ενώ ο πρώτος σκόρερ Μανούσος και ο σταρ Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «στοχοποιήθηκαν» από τον Κάναντι, σε βαθμό που σε ορισμένα ματς τους πέταξε κυριολεκτικά εκτός ομάδας.

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα sport24.gr ο Νταμίρ Κάναντι επιβεβαίωσε ότι δεν ήθελε να βλέπει ούτε… ζωγραφιστό τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ανόρθωση.

Η αναφορά του Κάναντι
«Αν κάποιος περάσει τα όρια όπως συνέβη στον Ατρόμητο φέτος με δύο παίκτες αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το ανεχτώ. Γιατί έχω αξίες. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου γνωρίζουν πως έχω μεγάλο σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές μου. Έχω σεβασμό για όλους. Από τον ιδιοκτήτη έως την υπεύθυνη για τον καθαρισμό των αποδυτηρίων της ομάδας.

Αν κάποιος δεν έχει σεβασμό και νομίζει πως είναι ο Θεός τότε χάνει και το δικό μου σεβασμό με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται προβληματική. Όπως συνέβη φέτος ανάμεσα σε εμένα και τον Λάζαρο (σ.σ. Χριστοδουλόπουλο). Ξεπέρασε τα όρια και μας δημιούργησε πρόβλημα στα αποδυτήρια. Αυτός είναι δικός μου τρόπος σκέψης και δεν θα αλλάξει. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να μου κοστίσει την δουλειά μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ